首次「登月任務」失敗! 美公司:遊隼號流失太多燃料

88 回覆
8 Like 6 Dislike
講到咁難
係咪姐係以前阿波羅係假既
去到見到外星人所以搵失敗唔公開?
一直都有傳
今次令人更加相信係假

50年後科技進步咁多,竟然反而運唔到人去月球
係登月器都唔得

大陸都登陸到,仲要月球背面
唔好咁無知 上次係去插旗仔 今次係起基地 2樣野已經唔同
之前仲話有載人
今次都未載人
50年前美帝成個國家無限金錢送人上月球
依家係間私人公司仔

Astrobotic Technology, Inc.
Type Private company
Founded 2007; 17 years ago
Number of employees 130 (As of 2023)
唔好意思,上面班友文盲
唔講美國隔左幾多年先再有登月計劃
當年牽頭既係冷戰時用盡國家力量既NASA 今次呢個只係民營機構

再講當年中國嫦娥2號都話拍到登月艙 唔同中國幫美國做假?
但係 NASA 話自己唔見哂登月技術個 d 資料
真係耐人尋味..... 美國有乜可能發生呢 d 事
有人話係月球無研究價值
同樣都要洗咁多錢 不如送去火星仲好
師兄快手到

都諗住有陰謀論柒頭第一時間話以前登月係假
你即刻打臉

以前NASA登明嘅人係130嘅幾多倍,用成個國家GDP幾多%去做
你睇kknews 當書讀架?
大陸有撚登
係圍住月球行左個圈 仲話見到美國支旗
嫦娥四號 係有登,不過無人啫。

上面堆柒頭,一間私人公司仔登唔到就話美國唔得
真係唔撚知美國當年用幾多人力物力搞航天
火星都去得到 月球反而唔掂?
NASA D資料全部用菲林CAP低哂
唔用純粹係D技術太落後 成本太高
BTW馬斯克幾時射嘢上月球?
50年前一般家庭連彩色電視機都未有
一部486成個貨櫃咁大部
究竟當時太空總署係咪科技領先世界快5-60年
真係有啲懷疑

話說50年後今日都失敗
真係好撚多On9仔

日撚日響度懷疑,但書又唔讀多少少。
唔信既人你俾咩資料佢睇都係唔會信。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞