Winning Post 10系列集中討論區 3

445 回覆
1 Like 1 Dislike
極速溝女令到前期好似無左目標咁
國內泥地三冠會唔會有三冠組合,同埋係邊三場比賽,唔識認
暫時無左看馬器同埋autorace CT,強迫症同埋完美主義同時發作
全部都係大井
4/4 羽田盃
6/1 東京打吡
10/1 日本泥地經典賽
唔知計唔計三冠組合,未打到
唔係7月日本泥地打吡咩
為作整合泥地三冠,泥地打吡改左去10月同埋改埋名
感謝
唔記得左要點先用到steam買
咪直接用日本acc買
啱啱攪掂
一時唔記得要去攪左第2隻game比錢果頁先可以揀轉區
73年開局買左英女王隻馬 highclere,自帶異名「女王が愛した名血」
好正常啫
異名既條件究竟係點我隻テンポイント 10場G1到退休都係得c級異名
想問下steam版 下載免費DLC下載失敗係咪姐係玩唔到?
Search到隻未比錢game 驚買完down唔到就total loss
ten point應該贏一場重賞就有固有異名喎
後面D 公廁異名boom緊先易出
你下載失敗應該係唔啱區?
我日區買完之後 無論hk定jp都會開到game
但我試過唔啱區係商店會連隻game都show唔到
搭單問埋買左之後係咪每次開game前都要用VPN去日本先? Thanks
懷疑中bug
唔關vpn事喎
你轉左之後個錢包會變Yen
買完之後就 就算轉返HK都可以直接開game
利伸:買咁多game 味試過買完都限區
收到
今晚番屋企試
太耐無玩 Winning post 系列
想問下點先買到d 史實勁馬?
而家用自己配果d
贏到重賞已經要還神
靠儲錢等拍賣買金/銀馬
最好去wpstud睇定你果年拍賣有咩馬
儲到10億買隻遲/晚/覺泥地馬
剩係屈國內G1都屈夠9 G1 退役就會有金符
今集有彩殿堂馬
買左未開始玩 唔知要咩條件
開個save run一次先 再繼承
同埋可以直接買佢老母 丫婆
e+老母通常都金-彩
有d生幾隻史實勁馬 賺返哂

不過就算最高難度 自家生產通常都夠做
除非開檔時間距離你心儀史實馬太近
否則我都係直接開save玩

因為wp d年度版咁多年黎都逼人開新save
邊玩得切
PC版開局可以用
引き継ぎ用セーブデータ(30年半オート)適当に進めたのでよろしく
https://ux.getuploader.com/wp8/download/888
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞