Winning Post 10系列集中討論區 3

445 回覆
1 Like 1 Dislike
希望更新快d出
依家停左係年尾
唔想全部馬都扔晒去日本
請教一下,無用睇馬器,年尾揀仔馬,究竟係睇(1)牧場長汀童木美香雙圈,(2)牧場長超大物評價,(3)流星,定係(4)7月跳欄事件? 試過(1)3個雙圈係垃圾,反而美香一雙圈係超大物,而結果兩隻八圍都唔多好,有無大大可以俾啲意見
如果係流星加跳欄基本上係接近史實彩符馬
如果有彩虹就更加
優先係咪應該睇 3 》4 》 2 》1 ?
除咗事件 可以睇埋comment
但要牧場長隻眼夠好
1可以配埋牧場長睇隻馬係咪晚成馬睇
如果童木雙圈+晚成基本上sp都大機率唔錯
相反早熟馬就算低sp都易出雙圈所以難判斷
至於牧場長有圈的話都代表隻馬三圍(精神力、賢、健康)水準唔差
都可以用黎判斷
唔用睇馬器即係都想搏成材/考眼光 建議全部都養
不過我試過76sp隻馬岩岩好 好平均B A A B咁分七圍
係可以80+七圍都冇event出
最懶最簡單嘅方法係自動進行到隻馬3歲尾睇成績睇能力
即刻開game
第一次玩賽馬game唔係好熟,海外牧場係咪即係880円"米国・欧州牧場 最速開設セット"
就算唔買
如果繼承人地個save開局都係幾年就攪到海外farm

不過未玩過既話我覺得試下自己慢慢起家仲好玩
除非好心急玩online戰
咁1760円"馬所有可能数&牧場面積拡張&工事期間短縮&新施設DLCフルセット"個DLC係咪都係等玩熟左隻game再入手都未遲
1760我覺得可以直接買
冇買DLC 1月2週用兩彩買Seattle Slew

不過我今代都無買880
想話好好感受下前期日本馬先
製作人行得太前, 識得加 永遠美麗入去
咁新力高升點計
係咪要開新save先得
唔使
如果要開新save實比人屌到飛起
技術性調整
點解今集d電腦plan賽程可以咁on9
二週岩岩開波
想問1991起步 玩到92年
彩乎有冇咩推介點用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞