Winning Post 10系列集中討論區 3

659 回覆
2 Like 2 Dislike
馬公退休 唔結成 係咪出面d馬搵唔到佢配種收唔到配種錢?
Private先係
咁結成好處係咩 我見係保留5篤係自己?
賣$
唔結成 唔係都有咩
養係自己到要後代跑得好先會有電腦肯嚟配 (當然隻馬原本有一定成績都會吸到一部份電腦嚟)
而賣出去直接即時收到錢 , 初期你缺錢果陣就可以快速回收資金

我冇記錯係咁
結成係一砲過 定係續年收
一炮過
1973開始 其實係唔係private左隻sunday silience 會好玩d
private左SS會唔夠明星馬做對手
我覺得會冇咁好玩
開左個頭 又唔想咁多明星馬出場

終極超良血
notthern dancer 3x3
pc版巴打,知唔知隻game可唔可以用xbox手掣黎玩
可以 今集2024講明可以用手掣 不過pc版就用mouse啦
謝謝,係房玩就會用mouse,如果飛出廳電視玩用手掣方便d
有無方法可以易d識到d勁概練馬師?最初識果個能力好低
練勁個練馬師,通常特性越多,成長越快
玩到中段青黃不接點算
我WP10 2024先入坑 1973開始玩 normal
開左俱樂部 贏左大部份日澳港G1 贏過古馬三冠 仲要連霸三次 隻馬勁到連魯鐸象徵都贏埋 到左1985轉左hard就開始卡住卡住 成日大賽跑第二 而家玩到1988 一路睇緊攻略網 好想突破 已經兩年無牽起熱潮仲未開到海外牧場
想借機問下配種25隻新馬大家會點分配?點樣谷起個俱樂部?
巴打你會唔會放晒d勁馬入俱樂部?
我放好少馬入俱樂部,開左3年只係入過5隻馬,最叻贏G3
今日入手switch版 之前未玩過
對賽馬冇乜知識 但又好想玩

新手有乜網睇同點開局好?
請指教
請教一下,d 繁殖母馬賣出去之後,電腦 牧場過2,3年後,隻繁殖母馬會唔見左 (被其他馬取代左),有冇方法可以避免?

以家幫緊隻馬王A 衝緊子系統。
想A 的女後代都有母父優秀,但當A 生左1一群好勁有用的母馬, 馬房冇位,諗先賣比電腦,之後先買回來做自己的母群,現在馬房d 位留來幫A 全力生仔衝系統, 但當衝完系統後,想買返A 女後代,先發現之前賣比電腦牧場的A 女後代都消失左好多,勁/有用個d 唔見曬, 得返d 冇乜用,唔太勁的A馬女,有冇方法可以避免?
如果係極端玩法就係外國牧場同club都全部擺A系既女馬
日本牧場就全部放同A系有血活同好相性嘅馬
玩到後啲其實叻馬一車車咁會出
呢隻冇左總有第隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞