Teslun算唔算窮撚車?

368 回覆
399 Like 109 Dislike
借到老友車影定有咩咪可以擺上連登嚇下人
就算真係佢,買架十幾年前嘅拉利仲沾沾自喜影晒相寫埋自己username擺上網個下好柒本身買458唔係問題
第一個留言就已經問人係咪想賭 已經味味嘴潛定兩張相出黎等緊post
啱啱好奇check吓,月供唔洗一皮喎
冇講過窮撚 只係同的士咁常見
諗到都打冷震
你仆街喇。。。。。。。講VAN仔佬窮。。。。。。。
VAN仔佬覺得自己好撚富貴。。。。。又好撚偉大架。。。。。無佢哋世界停止運作架。。。。。唔知以為佢係美國隊長。。。。維護世界和平架。。。。。你快啲走啦。。。。。🙏🙏🙏
我諗起以前有件長駐依偏私forum吹水台既van仔佬
成日以為自己好醒識好多野個個佢都睇唔起
佢係電車入面算最平姐,唔代表窮先買喎連仔
真窮撚根本連車都買唔起,例如上面好多連登仔
重點係model s/x 冇新車
講緊家陣入手價
其實都係睇買入價姐 唔通而家幾皮買部08 c63 又威過人地w206 c200咩 你係0手買 梗係威架 不過我見過人會買2手然後拎個牌簿架出黎J
到時啲人就會去翻買3系/C仔
硬係有d人冇車/錢七N手幾萬蚊車笑人揸model 3
50萬比Model3呢個質素唔得囉
窮撚唔窮撚車睇你買既係邊部Teslun啦

平車當寶淨係對個Brand打飛機既人講真一街都係架啦
拎個Brand出來話窮唔窮冇咩意思

如果你用全新一手車來計
真心二三十萬真係已經叫平架啦
你係用二手車既價去睇既咪貴

總好過有班人傻錢多既人
以為買車跟個Brand就會送技術送社會地位先啦
窮唔窮撚就無得評論
但駕駛態度差就公認嘅
利申:道路安全使用者
睇你點睇啦
30萬有齊 冷暖凳 autopilot 一套唔錯既音響 airplay乜都有
仲有個app控制晒 電話做埋車匙 加速度 SC叉電配套 可以一直比新功能既OTA update
nacap最高分既車
不過你鐘意J啲通風口唔出奇
其實你唔係去到賓利咁全部真係手工真皮 搵啲膠倒模扮木,搵啲假皮包住個儀表板其實就好撚戇鳩

正如xrx Richard, 個出風口成個閪咁都唔知有咩咁好睇
同巴膠J死氣喉一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞