Teslun算唔算窮撚車?

368 回覆
399 Like 109 Dislike
請自己睇tesla 同埋 Toyota annual report

大家都係20-25%,邊有賣貴您?
咁你地唔好撚屌BYD啦
而家一街都ATTO3 人地未又係代步 慳油錢
車都要分期?
飛機就話姐
其實計埋折舊 街上好多車平過Tesla
好多bba 都唔過十萬
仆街最撚慘係個撚個都以為Teslun 好撚貴一部,係靚車,d 女聽到又濕晒咁
成街都iPhone
咁iPhone係咪窮撚機?
車廠tune得好就線性,但係好多電動車都冇俾心機去tune,或者太focus喺instant torque到,搞到普通揸個陣會太chok
隻隻馬 俾人買得都有血統名種架啦 傻閪 ,無名無姓配黎托咩 懶醒
唔窮
不過三四十萬買架車真係唔係有錢
有,樓下寵物店隻史立莎都有,咪就係有平有貴
唔想贏,睇來把撚?
贏翻次,抵翻幾年飼料錢都好
同埋我想講嘅係買馬有可能贏錢,唔係目標來贏錢
話model s/x 貴嘅 去28car望下幾錢先
香港model s 完全唔值錢
新車model y都貴過model x

當年未出model 3/y 個陣 tesla就真係貴嘅
果浸寒酸縮味湧晒出黎
與其充大頭渣部TESLA倒不如再狠D買最CHEAP雞BYD仲實際
睇留言呢度好多連登TES狗死唔忿氣要駁渣TESLA好優越
好多賊仔打劫完阿婆都留兩蚊俾佢搭車都好好
原來齋就係科技感
而家連保安都睇唔起teslun
記得有人講過
車都買唔起就唔好拖你個乞衣仔出街上巴士地鐵嘈住人
比上不足但比下有餘喎
算係平民貴車
其實好多時係班冇車牌既人坐巴士跟風見人屌佢就屌
阻住佢架巴士出站就講句又係teslun
樓上話起人底嗰個已經安靜左十幾個鐘
電車個樣真係搞唔掂, 汽油車正常好多

你無錢買唔抵得人者,講真邊忽窮
揸d 咁嘅車都要特登影user 名擺上嚟做乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞