<名偵探柯南> 集中討論區

1001 回覆
135 Like 2 Dislike
https://youtu.be/KO0B6xVqYDk
官方1000話動畫化預告(偽)

邊度有得買呢本

Pish

呢期真係有收藏價值

一世人得一次的1000話

下次就係2000話

屌你,唔好有2000話啊…分分鐘死撚左…

又要等多十幾年
之前有人估 資助赤井家ge資本家可能係大岡家 所以仲有機ge
1003話新一
1003話新一

新一 我接收你啦
最近無聊咗幾套柯南電影版
絕海 柯南失踪 菊花
覺得絕海>菊花>失踪
柯南失踪開頭吹到咁大
點知結局係咁小兒科
菊花都有得睇吓賊仔CHOK樣 不過兇手動機感覺好弱
絕海就最smooth 節奏好 內容完整

絕海算唔算最好睇嗰堆柯南電影版
有冇邊套必睇
絕海 柯南失踪 菊花
覺得絕海>菊花>失踪
柯南失踪開頭吹到咁大
點知結局係咁小兒科

有冇邊套必睇

下 絕海的偵探好垃圾喎
柯南失蹤係2小時特別版黎 唔係劇場版
M1-M7 M15 都係個人最鍾意
絕海 柯南失踪 菊花
覺得絕海>菊花>失踪
柯南失踪開頭吹到咁大
點知結局係咁小兒科

有冇邊套必睇

下 絕海的偵探好垃圾喎

貝克街
絕海 柯南失踪 菊花
覺得絕海>菊花>失踪
柯南失踪開頭吹到咁大
點知結局係咁小兒科

有冇邊套必睇

下 絕海的偵探好垃圾喎

貝克街

有時間搵嚟睇吓
1003話新一

新一 我接收你啦

蘭就合理 新一吃醋真係
1003話新一

新一 我接收你啦

蘭就合理 新一吃醋真係

新一都好易恰醋 之前新出醫生又係咁
1003話新一

新一 我接收你啦

蘭就合理 新一吃醋真係

新一都好易恰醋 之前新出醫生又係咁

佔有慾超強 恐怖情人
絕海 柯南失踪 菊花
覺得絕海>菊花>失踪
柯南失踪開頭吹到咁大
點知結局係咁小兒科

有冇邊套必睇

下 絕海的偵探好垃圾喎

貝克街

有時間搵嚟睇吓

近年最差應該都係足球 絕海 向日葵三套之爭
我自己鍾意狙擊手多過純黑
絕海 柯南失踪 菊花
覺得絕海>菊花>失踪
柯南失踪開頭吹到咁大
點知結局係咁小兒科

有冇邊套必睇

下 絕海的偵探好垃圾喎

貝克街

有時間搵嚟睇吓

要睇海不如睇水平線上睇小五郎
絕海 柯南失踪 菊花
覺得絕海>菊花>失踪
柯南失踪開頭吹到咁大
點知結局係咁小兒科

有冇邊套必睇

下 絕海的偵探好垃圾喎

貝克街

有時間搵嚟睇吓

可能我睇得少柯南 覺得絕海都睇得幾舒服
係犯案手法嫩咗啲 又唔係好有理據點解佢要捉埋勇氣上船
大家覺得絕海差喺邊
絕海 柯南失踪 菊花
覺得絕海>菊花>失踪
柯南失踪開頭吹到咁大
點知結局係咁小兒科

有冇邊套必睇

下 絕海的偵探好垃圾喎

貝克街

有時間搵嚟睇吓

大家覺得絕海差喺邊

成個flow亂 艦長室任入 推理元素唔多 又無咩情節特別深刻
絕海 柯南失踪 菊花
覺得絕海>菊花>失踪
柯南失踪開頭吹到咁大
點知結局係咁小兒科

有冇邊套必睇

下 絕海的偵探好垃圾喎

貝克街

有時間搵嚟睇吓

大家覺得絕海差喺邊

成個flow亂 艦長室任入 推理元素唔多 又無咩情節特別深刻

幫海上自衛隊宣傳得太明顯
同前鋒一鳩樣
好耐冇睇想追翻想問動漫邊到有得睇?之前睇開千尋但唔知點解依家冇咗
絕海 柯南失踪 菊花
覺得絕海>菊花>失踪
柯南失踪開頭吹到咁大
點知結局係咁小兒科

有冇邊套必睇

下 絕海的偵探好垃圾喎

貝克街

有時間搵嚟睇吓

大家覺得絕海差喺邊

幫海上自衛隊宣傳得太明顯
同前鋒一鳩樣

前鋒都叫吹奏班球員 45分鐘內踢中門眉中間 你叫美斯黎都唔得啦 仲要10場波都達成呢個成就
絕海就倒神盾米
諗起ptt篇文
絕海 柯南失踪 菊花
覺得絕海>菊花>失踪
柯南失踪開頭吹到咁大
點知結局係咁小兒科

有冇邊套必睇

個人觀感 絕海悶到pk 向日葵起碼有基德carry 好少少【真係少少咁大把
絕海 柯南失踪 菊花
覺得絕海>菊花>失踪
柯南失踪開頭吹到咁大
點知結局係咁小兒科

有冇邊套必睇

個人觀感 絕海悶到pk 向日葵起碼有基德carry 好少少【真係少少咁大把

真係睇基德only
犯罪part真係好鳩
唔知有無人幫到我

細細個睇過一集係講
有條友搵曬所有偵探入一間大屋
之後係到殺人之類
最後發現間屋係黃金做既

呢個係邊一集
唔知有無人幫到我

細細個睇過一集係講
有條友搵曬所有偵探入一間大屋
之後係到殺人之類
最後發現間屋係黃金做既

呢個係邊一集

藍色古堡之後都冇一套夠懸疑
好記得個阿婆最後中咗伏
2年冇睇柯南,想問有冇講過主線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞