<名偵探柯南> 集中討論區

1001 回覆
135 Like 2 Dislike
呢期睇咗幾篇分析都話boss係莎朗
睇落又幾合理
起碼合理過求其一個出過全名嘅人係boss

出過全名呢下玩死自已
如果佢唔係話過唔想破壞博士個美好回憶 佢初戀情人係最合理

我覺得就算唔係boss都可能同組織有關 因為嗰幕既表情、氣氛描寫得好沉重
可能原本真係想初戀情人係boss 但最後轉馱

點解你地係咁懷疑博士的初戀情人 佢唔係淨係出過一次場

唔排除原本想佢做boss 後尾改左/未諗定就唔出佢住
分析前幾頁我講左
岩岩睇返句ok boss 唔係好覺有咩野喎

青山bam哂講咩都無用
幾肯定而家佢自己捉哂蟲後悔緊

你唔好睇而家
嗰陣時點解要加插呢個位先
純粹單單講佢初戀情人出現返 博士好開心 可以就咁完架
好多集動畫原創都係無無聊聊笑下開心下就完 佢嗰個位可以講佢走左下年再返黎就完得 點解個表情同氣氛突然一沉先
推斷呢位初戀情人係final boss/組織既人而留下伏線唔係冇原因

青山bam哂講咩都無用

有講到明bam左初戀情人咩?

青山bam哂講咩都無用

有講到明bam左初戀情人咩?

好似bam過
有冇巴打有睇過由唔同人畫嘅柯南特別篇漫畫
原來仲出緊
有冇巴打有睇過由唔同人畫嘅柯南特別篇漫畫
原來仲出緊

細個係圖書館借過嚟睇
不過見到畫風差咁遠真係無咩癮
1002有圖睇
紅葉出場 世良好羨慕

好基友

好基友

呢到笑死我 搞咁耐一早飛出去啦
成套笑片黎
今個星期咁耐都未更新嘅
推推
今個星期咁耐都未更新嘅

有少少生肉圖 無進展 可能長過倫敦篇
1002有圖睇
紅葉出場 世良好羨慕

動畫紅葉都就出場
https://www.youtube.com/watch?v=bYNqglF4GME
柯南咁多首最鐘意呢首
三枝夕夏
https://www.youtube.com/watch?v=bYNqglF4GME
柯南咁多首最鐘意呢首
三枝夕夏

仲有幾多集大結局
係我有生之年可唔可以大結局到
仲有幾多集大結局

由小學睇到而家
應該可以睇到個孫讀小學
仲有幾多集大結局

唔好大結局啊
巴打們想問下成十年冇追柯南漫畫
剩係想睇主線有冇邊話推介

你google幾個仲要人名百度好似有list哂佢地邊話有份出場,
你serach水無伶奈同赤井秀一有份ge集數
之後睇安室透同世良真純有份ge集數

逐卷追返哂佢啦
以前追開動畫 最近都一次過由頭追返漫畫
當重溫返劇情同有d經典事件

你google幾個仲要人名百度好似有list哂佢地邊話有份出場,
你serach水無伶奈同赤井秀一有份ge集數
之後睇安室透同世良真純有份ge集數

wiki都有list
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞