Ado 討論區 (3)

998 回覆
7 Like 5 Dislike
成班貪平留返屋企睇youtube 好喇
演唱會高消費唔岩你地
邊度都有你
無飛了,而家都R唔到飛比你
下次show 前預訂可以平D
求1-2張 780 + 手續費
面交only

https://t.me/ursibcca
黃牛仆街就緊
不過都要有班傻仔肯買黃牛先至配合到
ado海外人氣同yoasobi差太遠
始終yoasobi連續幾套大熱動畫op
由久違既高達水星魔女 我推 到芙莉蓮
人氣IP加成 再加一堆羊群效應
ado觸及機會唔多 海外比較少圈粉
係日本一首show usj萬聖主題曲加彊屍舞
同海外熱度真係差好遠
實力黎講演唱會ado真係頂級表演
不過環球d marketing真係幾弱
又咁講
ado 都有one piece 同 spy x family
計加成唔會差過yoasobi
yoasobi 贏海外好大原因係佢唱英文
好多hit song 都有英文版
同埋ado 唱法都幾另類, 唔係個個岩聽囉
依家neon lit班友ban咗啲bot飛喎
你信得120張bot飛?
梗係唔信 班友搞show 不嬲柒開
個120張應該係太揚嘅黃牛集團先捉到
私人買bot刷或者醒少少嘅牛都無咁影捉到
反正放番出嚟又係比班bot刷過
捉夠1000張都唔到我地買
LA fes Live都唔會唱英文版
帶返マーズ燈算
但係冇買個蝴蝶結
講真D goods真係好冇誠意... 就咁ctrl+c ctrl+v...
香港埸估都係差唔多,買個扣同章算
radwimps紅定係ado
買唔到ado 嚟緊想睇radwimps
Ado忠粉比例應該真係唔高,即使係日本。上年武道館開場問有幾多係東京以外嘅人,基本上冇人應,完場仲要冇人嗌encore
但國立難抽到仆街喎
因為變左得國立場,上次日本各地都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞