Ado 討論區 (3)

998 回覆
7 Like 5 Dislike
一早有飛但3千幾號
依家再放出嚟又排先過我
咁都唔叫垃圾?
你要記住佢係CLOCKENFLAP有份
你睇佢每年啲CLOCKENFLAP安排幾撚差就知
買到飛仲唔滿意
咁撚唔妥到時你咪排過一份買過囉
依家有講過放出黎嘅飛係咩no.?
屌你老母你弱智?
講到明放返bot啲飛就梗係前排啲飛啦
人手快過bot就唔洗咁多人買唔到啦
屌你老母弱智都學人睇live都痴撚線
極度懷疑你係neon lit啲撚樣黎,搞live搞到一pat屎
其實都多撚餘先唔講入場係咪諗住以為天真到可以睇到ado真樣
依家講緊大眾利益,幾欣賞佢清黃牛飛再拎返出黎放
咁唔滿意下次有岩既演唱會 一開波唔好買等主辦收飛下水買囉
我就入場聽到佢唱歌 睇到佢身影已經夠
唔要求咁多
冇飛又屌
有返飛都屌
上面隻黃牛狗笑死
放前排唔等於重買都係前排
佢新一批派既都係5000打後既飛咪ensure到新果批一定係後過今次既
同埋kktrix不嬲係random派no
00分買到既三千幾 04分買到既3位數
等睇你都係買唔到
我有得睇你就冇得睇
邊個柒啲?
你話你?
其實我都唔明要個前number做乜
弱智仔
企前排一定係想睇樣?
想感受下氣氛同人一齊跳唔得?
你條友靜係想J人個樣就咪聽ado啦
呀不過唔記得你係780都買唔到嘅柒頭
早啲衝入去霸位
好似反智轉身咁
好嬲嬲豬喎你
你囉
有得J好J 睇你個款J唔到幾耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞