Ado 討論區 (3)

998 回覆
7 Like 5 Dislike
Neon lit 限埋FB留意
媽好柒呀
有冇cap到圖?
Hi 各位neon lit員工
我知你哋有Mon post架
我依家就向度屌曬你哋成班老母臭閪
人搞show你搞show 搞到咁撚柒
係有骨氣嘅我係你就以後唔好搞show呀
又要搞又要屌人,好撚驚
想知屌左d 咩
咁既場賣到成8千人得唔撚得架,迫鬼死
毒撚互磨
三個Hall都唔夠,巴打好大份咩。

🤓捉到好多隻,頭一轉都兩百隻。
未Release完咪得82張囉😮‍💨
幾時講過有3個hall
不嬲都係話得hall11
😮‍💨Hall11攞嚟俾大家排隊唔使喺出面迫咋。
明晒 即係實際開show hall5-9
見啲嘢全部寫runway 11
😮‍💨Hall11攞嚟俾大家排隊唔使喺出面迫咋。
明晒 即係實際開show hall5,7,9
見啲嘢全部寫runway 11
嘆住冷氣買下周邊產品唔好咩?同埋亞博一向都係只俾人用Hall11來公佈,用兩個三個都係咁,掂到Ha11就只能夠用Ha11,另外Hall11有地氈所以一向唔可以做企Show,企+Hall11已經唔啱數。
29朝出咗門口
冇留意開亞博啲規矩
但睇佢website 就有其他show 係第啲hall
而家咁安排就釋除到一眾巴打疑慮
夠位有凸
呢個Page好多人鳩屌所以真係忍唔住講兩句。
和哥
好彩有入POST先知聽日再戰
🤓我啲同事驚我嬲過屌老母先禁我言禁埋個Post啲傻豬又以為我俾人屌到仆街淆底。
講到咁偉大打擊黃牛點解唔一早實名制?😂
Reona壇嘢打擊咗黃牛未?放飛出嚟未?
戇鳩
附近有隻5毛專玩挑釁
唔好回佢quote 佢
知邊隻啦,台灣實名大鴻都俾人屌到仆街,周圍都有呢啲仆街觀眾係又屌唔係又屌,ReoNa即時開賣啲黃牛都係粉絲自炒又要攞來入鳩主辦😂
垃圾 快撚啲出post 繼續屌
唔出正契弟
ED 而家賣vip飛 次次都實名
我又唔見佢比人屌wo 好心你地收收皮先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞