Ado 討論區 (3)

998 回覆
7 Like 5 Dislike
搶到台灣場報到
佢依家係捉不正常交易,唔係捉假卡就捉bot架啦
佢要睇返邊啲信用卡幾秒內多次嘗試交易唔難啦 又唔洗對名

根本成件事就係neon lit自己搞到柒咗向度執屎,
然後連登又會有讚揚呢行做得好有責任
WTF, 成件事根本本末倒置
你係有心搞又想杜絕黃牛一早應該學台灣實名制啦
係安全角度,賣家點樣分辨到d信用卡?佢唔會拎到用戶信用卡資料,你明唔明我意思?
同埋kktix本身就唔似Hkticketing 個啲有限每張信用卡購買上限,都代表佢本身就無依個功能去閘住d人
佢會知道係邊張卡比架嘛
賣家係有number睇 又睇或者同ac多次交易
有最後4個數字,ac本身已經限左4張
可能講得唔清楚,商戶的確睇唔到信用卡資料人既資料,
佢剩係睇到你信用卡number同購票個單交易,
佢捉bot係睇邊個信用卡number 短時間內嘗試比錢做交易啲bot 一兩秒就入哂資料撞入去比錢,佢依家係睇呢啲唔係睇你張卡真定假,假卡仲易 邊張仲未過數卡住左係銀行到就斬埋佢
我既論點係,如果佢有依個能力就一開始好似其他售票網直接限制信用卡購買上限,無需要特登收埋依個功能,得閒拎岀黎撚下你地
同埋如果你針對入信用卡資料,以我所知有bot只係幫你搶飛,資料可以唔需要,只要有飛根本唔需要急入資料
唔係講緊上限喎ching係講緊人地係捉用bot買飛唔係講緊佢一張信用卡買多張喎
上面解釋左
講黎曬氣講緊人地捉用bot多次嘗試交易又扯去睇唔到資料又乜又盛
真,如果今次最後真係捉bot你再大聲
有冇巴打買到bangkok場
IT知識都無,解釋哂成件事無可能check到bot又唔信
轉頭搶果啲飛仲前過我
bot 入能左,同人吹水20分鐘先買飛都得la
黃牛死全家屌你老母
其實好簡單死都要撐
講緊捉開bot 多次嘗試付款又話人地睇唔到資料
極懷疑無用過信用卡買野人地話不正常交易
唔係捉假卡就捉呢啲疑似bot架啦,仲可以有咩可能,咁都仲要撐ddos個售票網定hack人張信用卡啊
點為之bot 咪一兩秒入信用卡資料等收code囉
網上買野過唔知幾多就要sms認證,人地咪就係捉呢啲幾秒嘗試付款幾次囉,好意思話it常識
泰國場A區撳多左3張
有興趣PM原價
https://t.me/namekoroza
佢斬完堆bot我no.冇前到
之後買嘅仲前過我
斬完佢出既number順排落去咪得
佢知道斬左幾多位架嘛
個number唔係位置 係排隊入場順序
好似有限10分鐘內俾錢
琴晚講完同你同一句說話俾人屌我要咁前number 做乜
不過有個俾我撚到del account
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞