召集所有running man既fans(18)

1001 回覆
18 Like 13 Dislike
昭旻已經出左事兩期啦。上集自爆石鎮Boss 呢集各方面自爆自己惡女主人公。我唔知佢單純唔識掩飾自己定咩。但我覺得做Rm Spy一定要夠奸。而唔係佢呢種痴線。

上集都唔係佢爆

佢車到講石鎮之後世贊果啲和應喎

https://youtu.be/wuDWODlRU9c
另一個中字版本
係世贊搶住講係石鎮哥
原本昭旻只係講 我哋boss
仲要係昭旻指證光洙係隔離隊 唔講得
鍾國先醒起 之後O嘴埋一份

同埋

喂 喂 唔係好威威 負評人嘅 宜家走咗邊呀?喂

昭旻已經出左事兩期啦。上集自爆石鎮Boss 呢集各方面自爆自己惡女主人公。我唔知佢單純唔識掩飾自己定咩。但我覺得做Rm Spy一定要夠奸。而唔係佢呢種痴線。

上集都唔係佢爆

另一個中字版本
係世贊搶住講係石鎮哥

同埋

你講緊我啊 我睇錯左咪講聲唔好意思。就是咁簡單

上集都唔係佢爆

另一個中字版本
係世贊搶住講係石鎮哥

同埋

昭旻今期做得唔好 大家有目共睹唔係暗住良心話佢好笑
但都唔駛空穴來風講埋上星期佢出問題架
如果光豬真係有教昭旻咁真係幫佢變左害佢
背叛真係玩到爛
光豬都少玩咗
7週年哥集四人一組攞錢遊戲為背叛而背叛
結果仲少錢
其實真係會睇厭

之前智孝形象入屋都係因為佢有勝負慾 盡力玩game
但係昭旻真係亂玩 話就話綜藝要搞笑
話曬遊戲節目亂玩好似搞屎棍咁真係
全昭旻鏡頭多過大神啦就黎
但又唔係好笑
其實今集整體只係一般
不過前面sunny撒嬌連我都覺得好可愛
話昭旻做得差個啲先唔明白個遊戲

佢係惡女隊長
同人做一次 Partner 就已經可以剝奪投票權
佢片尾都講左知道班 Running Man 唔會揀佢啦
咁佢唯有開場遊戲盡力啲架姐

RM 收到提示就更加唔會換佢
所以佢先由頭到尾都係單身隊

秀英同 Yuri 根本咩都冇做過
等人搵提示等死
RM 都係靠提示隊左 Yuri 出黎
昭旻就撕唔撕 RM 都隊佢架啦
其實係劇組set得個final game太複雜
大家都唔識玩
又set得唔好
浪費左少時

btw somin咁癲9成都係劇組set俾佢嘅人物設定
分分鐘連佢要做乜對白都係d作家寫
我心諗 駛唔駛咁hardsell somin呀😥😥😥
全昭文就好似fresh grad 入左間中年人為主無野心既公司咁
但又唔係好笑
其實今集整體只係一般

今集我都覺有啲過左位,真係有種尷尬feel 有時佢真係癲得黎有效果,但太多就會有啲唔係咁好。同埋製作組真係好廢,個模式就黎識背,唔係在石game,就係食飯果陣一組食得好其他組就食紫菜包飯,然後其他人用紫菜搞笑求食物
其實係劇組set得個final game太複雜
大家都唔識玩
又set得唔好
浪費左少時

btw somin咁癲9成都係劇組set俾佢嘅人物設定
分分鐘連佢要做乜對白都係d作家寫
我心諗 駛唔駛咁hardsell somin呀😥😥😥

作家會不會寫咁多粗口啊
對somin 同rm 都冇好處喎
全昭文就好似fresh grad 入左間中年人為主無野心既公司咁

fresh grad中曬槍

佢係惡女隊長

等人搵提示等死

以今集最後果個遊戲模式黎計,佢狂撕人都正常,佢係boss撕左就令人冇左投票權,可以話係佢能力,但係惡女之間冇溝通冇合作,要3個惡女都唔知做咩 同埋真心唔明3組成員一齊點解會驚昭旻

佢係惡女隊長

等人搵提示等死

秀英同鐘國一隊,好難做到野喎…唔俾人懷疑投佢已經算做咗野啦…
孝淵同yuri都係爭1票咋…如果yuri本身都係單身隊都仲可以做到野但本身有組無理由學昭旻撕其他人嘛…
但又唔係好笑
其實今集整體只係一般

今集我都覺有啲過左位,真係有種尷尬feel 有時佢真係癲得黎有效果,但太多就會有啲唔係咁好。同埋製作組真係好廢,個模式就黎識背,唔係在石game,就係食飯果陣一組食得好其他組就食紫菜包飯,然後其他人用紫菜搞笑求食物

同一個模式玩太多次會悶,而且我覺得用紫菜搞笑其實好多時唔好笑
就算我都開始覺得大神game悶,不過前幾集智孝只係答乘數表然後pd轉題目果度就幾好睇既
SONE個邊好似幾鍾意今集

好多sone都屌曬鬼喎

好多sone都屌曬鬼喎

Tiffany 飯屌曬鬼

好多sone都屌曬鬼喎

我係SND個post 見到好多SONE話今集好笑喎
當然都有人話剪接混亂

好多sone都屌曬鬼喎

我係SNSD個post 見到好多SONE話今集好笑喎
當然都有人話剪接混亂
如果rm個剪輯仲係剪到咁 成員幾努力都冇用

好多sone都屌曬鬼喎

Tiffany 飯屌曬鬼

比人CUT曬咁濟

好多sone都屌曬鬼喎

我係SNSD個post 見到好多SONE話今集好笑喎
當然都有人話剪接混亂

我覺得一開始王鼻勁慘
我都明係唔想同佢一組,當中都有節目效果
但始終都係長輩會否over左
如果rm個剪輯仲係剪到咁 成員幾努力都冇用

剪到東一忽西一忽咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞