召集所有running man既fans(18)

1001 回覆
18 Like 13 Dislike
光洙打鐘國就好笑
世贊打光洙就賤格

真係唔知邊個講廢話

你留意番梁打光洙唔係為左鏡頭前既做效果wo
係好大力力一野拍一野打落去

你覺得無分別?

你睇電視都分到力度?

你地咪又係睇受害者個反應

鐘國中左招之後扮痛 碌地

光洙扮嬲 根本全部都係效果

你話第一次打完之後無打 我就覺得大神出聲屌過

如果集集都係咁離譜 你覺得大神會唔會屌?

我只係講出我所睇到既野
我點知人地事前事後點

你問我睇電視點分力度,我係分唔到嫁,我覺得唔得啊?
咁依個post唔洗討論啦

而家係講緊相同既事發生係光/HA 身上點解你地冇咁大反應, 咪因為係對人唔對事囉, 老實我一開始都唔多同意世贊加入, 但佢既表現絕對合格(呢兩集什至仲好過昭雯),但做效果就要比人係咁鬧係狗/痴漢咩?

如果拖SNSD手既事 係光洙做既, 我相信冇人會話佢係痴漢,咸濕, 只會話佢又做LOVELINE, 又搞愛情ETC..

但光洙冇咁做因為佢知分吋

光洙有時都過份左喇,唔明有咩好鬧。之前拎剪刀犯規都好嚴重喇。如果下下都要針住啲位黎鬧,咁綜藝都好難做姐

你覺得無分別?

你睇電視都分到力度?

我只係講出我所睇到既野
我點知人地事前事後點

而家係講緊相同既事發生係光/HA 身上點解你地冇咁大反應, 咪因為係對人唔對事囉, 老實我一開始都唔多同意世贊加入, 但佢既表現絕對合格(呢兩集什至仲好過昭雯),但做效果就要比人係咁鬧係狗/痴漢咩?

我淨係話佢成日無情力唔識收放,幾時話佢狗同痴漢

有其他人鬧姐

根本成件事其實係初初話梁做得唔好
跟住有人話佢樣衰,痴漢果d講完又消失左

變左大家就執住依點就罵戰喇

每個禮拜都有呢啲人,所以當推post ,永遠罵戰都係推最快
光洙當住幾十人面前除晒鐘國D衫褲連底褲 - 好笑
世贊扮下鬼嚇光洙 - 無聊 快D下車

HAHA扯光洙條底褲 扯到條底褲上心口位置 - 好笑
世贊拍光洙塊面 - 憑咩打光洙 弱智仔

光洙同女嘉賓有接觸 - loveline,容陷愛
世贊掂下手仔 - 抽水, 禽獸都不如

堅持自己無雙重標準既 不如討論下
[pink]今集真心覺得高質 由其是一開頭:你地六個到齊未啊? 同埋後面 智孝打比嗰個系代表 但係佢呀媽話佢三年前死左個度真心正 [pink]
唔好講咁遠
今集一開波光洙打鍾國條頸如果唔係鍾國配合得好根本未必會有效果
所謂啱timing 過唔過火呢d咁主觀
你提出黎比人討論冇所謂 但當有人唔認同好心就唔好將呢d主觀理由當成客觀論點要人接受啦
所以講到尾咪對人唔對事囉
仲話自己客觀
其他人掂下拖就搞笑 loveline
世贊掂就係抽水 過火
仲話自己客觀
世贊掂就係抽水 過火

上面講力度真係笑到仆街
鍾國條頸紅埋啦 有冇人屌下光洙呀
唔係話要撐邊個 係d人舉嘅論點真係柒到唔敢睇
光洙打鐘國就好笑
世贊打光洙就賤格

真係唔知邊個講廢話

你覺得無分別?

你睇電視都分到力度?

我只係講出我所睇到既野
我點知人地事前事後點

冇人唔比你發表主觀意見
但你預左有人唔認同或者駁你
你自己又沉唔住氣駁返人 就唔好怪人啦
光洙打鐘國就好笑
世贊打光洙就賤格

真係唔知邊個講廢話

你覺得無分別?

你睇電視都分到力度?

我只係講出我所睇到既野
我點知人地事前事後點

如果拖SNSD手既事 係光洙做既, 我相信冇人會話佢係痴漢,咸濕, 只會話佢又做LOVELINE, 又搞愛情ETC..

但光洙冇咁做因為佢知分吋

岩呀 光洙做就loveline 唔做就有分吋
世贊做就係抽水 世贊最好等光洙先好做
仲話自己客觀
世贊掂就係抽水 過火

上面講力度真係笑到仆街

我都笑到仆街 睇綜藝要評埋力度
仲話自己客觀
世贊掂就係抽水 過火

上面講力度真係笑到仆街

呢樣野都算 比人駁論就被害妄想話人唔比佢發表意見
係咪唔駛討論
中學都有教咩叫駛論啦 佢仲要拎主觀感受出黎批評
人地駛論佢又比唔到更有說服力嘅理由駁人
但係又沉唔住氣要駁 就話咁我自己睇落個感受係咁
咁你講哂啦
仲話自己客觀
世贊掂就係抽水 過火

上面講力度真係笑到仆街

係咪唔駛討論
中學都有教咩叫論啦 佢仲要拎主觀感受出黎批評
人地駛論佢又比唔到更有說服力嘅理由駁人
咁你講哂啦
仲話自己客觀
世贊掂就係抽水 過火

上面講力度真係笑到仆街

係咪唔駛討論
中學都有教咩叫論啦 佢仲要拎主觀感受出黎批評
人地論佢又比唔到更有說服力嘅理由駁人
咁你講哂啦
原來討論區唔係比講主觀感受
收番埋啦廢論點 你先入為主覺得對人唔對事

反而係你睇世贊唔順眼咪直接認囉 扮咩理性討論姐

其實你支持世贊咪講囉扮咩意見中立呀
主觀到要用到話人係狗係賤格呢啲詞?
又唔係唔比你講,叫你評論之時唔好拎雙重標準又有問題?

睇真d人地講咩先回好無
我係叫你地講完主觀感受要預左有人唔認同或者反駁
叫你地唔好懶係客觀要人接受呀
原來唔止表達能力 連閱讀能力都
柒夠未

收聲啦屌你老母

睇真d人地講咩先回好無

我見到你地不斷講雙重標準 我就一直都講緊世贊係咪抽水好主觀 我又有要你接受?我逼你認同世贊係抽水?
字都唔識睇

其實你支持世贊咪講囉扮咩意見中立呀

呢個世界仲有非黑即白架咩?
人地起碼拎到有說服力嘅觀點反駁
你話人唔比講主觀意見 依家似係你唔比人反駁人嘅主觀意見多d囉
係咪係講完個主觀感受出黎唔合理嘅人地都要接受姐
光洙之前公器私用都冇借節目拖枝恩啦 話世贊係抽水完全唔知有咩好駁

又係你話既 好笑咪得囉 你見唔到大神笑得幾開心?

我覺得唔好笑都唔屌得

覺得唔好笑就屌 唔係應該討論下d改善方法 咁你仲算fans? 望下post名先?

睇真d人地講咩先回好無

我見到你地不斷講雙重標準 我就一直都講緊世贊係咪抽水好主觀 我又有要你接受?我逼你認同世贊係抽水?
字都唔識睇

咁人地唔認同你主觀感受駁你有乜野問題?咁你不斷loop話自己主觀感受冇用架喎
你係咁駁返人喎係想人認同咁不如唔好回?
做雞又要拎貞節牌坊
光洙之前公器私用都冇借節目拖枝恩啦 話世贊係抽水完全唔知有咩好駁

又係你話既 好笑咪得囉 你見唔到大神笑得幾開心?

我覺得唔好笑都唔屌得

覺得唔好笑就屌 唔係應該討論下d改善方法 咁你仲算fans? 望下post名先?

Fans要盲目支持?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞