召集所有running man既fans(18)

1001 回覆
18 Like 13 Dislike
無追post
但唔個點解集集都好似有人要黑世贊同somin
係乜佢地做咩都係錯 其他人做就岩
人地講多幾句發下癲就比人話..今集佢就靜番啦
世贊拖下手仔又比人話抽水 當事人都無出聲啦
我覺得ok呀 鐘國都成日夾埋世贊撚光洙
世贊咪間唔中撚下光洙
智孝好大波
紫菜面膜嗰度

開個post都要比人講
樓上兩位係咪平時好大壓力

唔滿意我開post自己開多個囉

有個人話會DEL左你句粉字,唔鍾意既唔好入佢POST嘛
唔知佢下個POST會唔會入黎劇透呢
人醜性騷擾都未聽過
講到尾都係梁世贊做得突兀?
首先,拖人隻手應該要人地肯,如果唔係,對方唔想嘅話咪畀觀感無咁好
另外,timing唔係咁好,未做couple就要拖人隻手,對面又唔係同你好熟,成件事都有d尷尬?
其實話梁世贊做得唔好,唔等於認同其他舊成員做就無錯 haha之前揸人下體嗰啲都有d over, 都係嗰句,要人地玩得,你先可以玩得癲啲㗎?
少女時代嗰啲係idol, 邊會直接咁樣捉人隻手, 佢都唔驚人地啲fans嬲? 呢啲應該係基本嘅禮貌黎架喎
渣手嗰度 如果泰妍唔識接變左抽水 我諗PD一早CUT左啦
就係因為有人接到梗好笑先會播姐
其次係叫sunny詐嬌 嗰下拋哂波比嘉賓比人表現
加上個遊戲有個前設係 惡女一定好想搵couple
即使對方係邊個都係盡力做搏有couple
如果對象係大神嘅話一定大把人讚佢帶嘉賓帶得好啦
一件平常嘅事 要將佢睇成正面定負面真係取決自己戴咩眼鏡睇架姐
人醜性騷擾都未聽過
首先,拖人隻手應該要人地肯,如果唔係,對方唔想嘅話咪畀觀感無咁好
另外,timing唔係咁好,未做couple就要拖人隻手,對面又唔係同你好熟,成件事都有d尷尬?
其實話梁世贊做得唔好,唔等於認同其他舊成員做就無錯 haha之前揸人下體嗰啲都有d over, 都係嗰句,要人地玩得,你先可以玩得癲啲㗎?
少女時代嗰啲係idol, 邊會直接咁樣捉人隻手, 佢都唔驚人地啲fans嬲? 呢啲應該係基本嘅禮貌黎架喎

泰妍個反應好玩得好好笑喎 你覺得呢?
依幾集全昭旻真係睇到人好鬼尷尬又唔好笑
人醜性騷擾都未聽過

咁當然係肯先俾捉啦 唔肯佢地會縮手啦
其實上得Rm既女嘉賓有邊個唔係藝人or歌手or出名
個個都有fans架啦 難到少時隻手特別唔同
人醜性騷擾都未聽過

咁當然係肯先俾捉啦 唔肯佢地會縮手啦
其實上得Rm既女嘉賓有邊個唔係藝人or歌手or出名
個個都有fans架啦 難到少時隻手特別唔同

換個角度黎講
如果當下女方真係覺得被騷擾 覺得不愉快嘅話
一早就叫stop唔拍啦 仲要比我地觀眾睇到呢D畫面咩
播得出黎就姐係雙方都OK 先會睇到拋梗接梗
難聽講句就係皇帝都未急就太監急

我覺得少時果集攝群入褲好好笑,我係咪有啲變態

如果佢個集淨係做依樣我諗我可能都會笑
但係佢個個位成堆野加埋就硬係有種柒味唔知想點咁
劉在石最後又屈機
haha 叫佢幫手証明就已經輸左

如果佢個集淨係做依樣我諗我可能都會笑
但係佢個個位成堆野加埋就硬係有種柒味唔知想點咁

我鍾意新加入果陣既煩膠多過近排既佢
召集所有running man罵戰既fans
永遠罵戰就多生面口會員 平時講劇情唔見你地講咁多 引戰罵戰就口水多多

我開始明點解會鬧唔完 睇到上面有咁嘅陰謀論,我諗我永遠達唔到佢地嘅境界 究竟係rm吸引人定罵戰吸引人
永遠罵戰就多生面口會員 平時講劇情唔見你地講咁多 引戰罵戰就口水多多

我開始明點解會鬧唔完 睇到上面有咁嘅陰謀論,我諗我永遠達唔到佢地嘅境界 究竟係rm吸引人定罵戰吸引人

要有d激進嘅意見先引到人上黎反駁
2集一個post 討論性相當高

要有d激進嘅意見先引到人上黎反駁

有關劇情既咪當辯論咁睇
每人表達下唔同意見
批評下唔係唔得 , 不過唔洗下下唔順眼就要講到要邊個邊個即刻落車掛
人醜性騷擾都未聽過

韓國偶像好神聖唔掂得架
人醜性騷擾都未聽過

韓國偶像好神聖唔掂得架

介唔介意cap韓網d評論黎參考下??? 想知道韓網係咪屌得好行
人醜性騷擾都未聽過

韓國偶像好神聖唔掂得架

你同人第一次見面就已經要捉住人隻手,恰唔恰當先?
次次一講恰唔恰當就話播得出黎一定無問題,其他主持見到嘉賓,都唔會第一下就skinship啦,呢啲係基本禮儀,唔熟無啦啦咁樣點都會突兀唔舒服啦。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞