召集所有running man既fans(18)

1001 回覆
18 Like 13 Dislike
睇綜藝睇到互屌都真係幾盞鬼
原來討論區唔係比講主觀感受

睇真d人地講咩先回好無
我係叫你地講完主觀感受要預左有人唔認同或者反駁
叫你地唔好懶係客觀要人接受呀
原來唔止表達能力 連閱讀能力都

我見到你地不斷講雙重標準 我就一直都講緊世贊係咪抽水好主觀 我又有要你接受?我逼你認同世贊係抽水?
字都唔識睇

咁人地唔認同你主觀感受駁你有乜野問題?咁你不斷loop話自己主觀感受冇用架喎
你係咁駁返人喎係想人認同咁不如唔好回?
做雞又要拎貞節牌坊

咁你而家係度做緊乜 我唔回你 你又話我冇野駁 駁完又話我拎黎講 講完又話雙重標準 收番埋啦
光洙之前公器私用都冇借節目拖枝恩啦 話世贊係抽水完全唔知有咩好駁

又係你話既 好笑咪得囉 你見唔到大神笑得幾開心?

我覺得唔好笑都唔屌得

覺得唔好笑就屌 唔係應該討論下d改善方法 咁你仲算fans? 望下post名先?

Fans要盲目支持?

討論下點改善叫盲目支持..
你個d就真係盲屌啦
光洙之前公器私用都冇借節目拖枝恩啦 話世贊係抽水完全唔知有咩好駁

我覺得唔好笑都唔屌得

覺得唔好笑就屌 唔係應該討論下d改善方法 咁你仲算fans? 望下post名先?

Fans要盲目支持?

你個d就真係盲屌啦

我一直都係講緊話世贊抽水既人係可圈可點 上面一直講雙重標準睇人根本係先入為主 冇野好駁講黎講去三複被
原來討論區唔係比講主觀感受

睇真d人地講咩先回好無
我係叫你地講完主觀感受要預左有人唔認同或者反駁
叫你地唔好懶係客觀要人接受呀
原來唔止表達能力 連閱讀能力都

我見到你地不斷講雙重標準 我就一直都講緊世贊係咪抽水好主觀 我又有要你接受?我逼你認同世贊係抽水?
字都唔識睇

咁人地唔認同你主觀感受駁你有乜野問題?咁你不斷loop話自己主觀感受冇用架喎
你係咁駁返人喎係想人認同咁不如唔好回?
做雞又要拎貞節牌坊

咁你而家係度做緊乜 我唔回你 你又話我冇野駁 駁完又話我拎黎講 講完又話雙重標準 收番埋啦

笑左 咁以後我發表完主觀感受都學你咁大搖大擺唔受人批評先
有人批評自己就屌返人
討論區都預左有唔同野講架啦 世贊比人屌 你都幫唔到佢架啦

我覺得唔好笑都唔屌得

Fans要盲目支持?

你個d就真係盲屌啦

我一直都係講緊話世贊抽水既人係可圈可點 上面一直講雙重標準睇人根本係先入為主 冇野好駁講黎講去三複被

查下字典先啦可圈可點
定你轉駄支持世贊呀

我覺得唔好笑都唔屌得

Fans要盲目支持?

你個d就真係盲屌啦

查下字典先啦可圈可點
定你轉駄支持世贊呀

我有講過任何一句世贊係狗係垃圾係賤種 你搵出黎
我中立睇件事我覺得係抽水 有呢個睇法唔係因為我反世贊
然後就有班人衝出黎:你地雙重標準 反世贊先咁睇
E字頭會員d留言真係柒到冇眼睇
唔夠人講 就話自己有資格講主觀感受

你可以講主觀感受架 不過我地一樣可以屌你架

btw 世贊呢幾集都用埋d小學雞招數係咁撚光洙 每次都笑死 光洙又唔介意做傻仔
近呢幾個月都感覺到光洙同鐘國世贊好fd 反而光洙昭旻呢pair冇咩交流
總之in 世贊 we trust 完

btw 世贊呢幾集都用埋d小學雞招數係咁撚光洙 每次都笑死 光洙又唔介意做傻仔
近呢幾個月都感覺到光洙同鐘國世贊好fd 反而光洙昭旻呢pair冇咩交流

咁多人出黎講你就要思考下自己既留言係咪有問題了... E先生
完味啊,一個禮拜一次貪得意咩
兩邊直接出去開post互相交流喇,呢度唔係召集罵戰區

講悔氣說話有用咩

正常辯論吓稱唔上罵戰

睇番前幾版
好似佢明明無講過啲咩
(講賤過狗,痴漢,禽獸唔係佢黎)
但之後無啦啦同人罵戰

講悔氣說話有用咩

冇用的 留番比你地講

睇番前幾版
好似佢明明無講過啲咩
(講賤過狗,痴漢,禽獸唔係佢黎)
但之後無啦啦同人罵戰

我都係幫果班會員出下聲 有時候真係好主觀 你地走去judge班會員

正常辯論吓稱唔上罵戰

開頭可能係,但慢慢好似又演變成罵戰
主觀唔係大晒
以前有人話石鎮無用 被幾十條友屌到仆街

主觀唔代表你係岩 人地舉晒例子話你雙重標準
你就話人地逼害你 咁事實你係雙重標準嘛

明明大家做既野差唔多 甚至比世贊更嚴重
你一句話其他人做出黎好笑所以無事

咁即係你都好清楚成套野做出黎只係綜藝效果
只有做得好與唔好 唔存在對與錯
差唔多10日推完一個POST
差唔多10日推完一個POST

咁未好囉

正常辯論吓稱唔上罵戰

你未慣咩
成員>粉字>成員>粉字..LOOP
一開波邊有人話雙重標準先?
其他人舉返光洙呀haha打人問返有咩睇法
咁樣就叫做judge?
以啱timing 啱效果呢d模凌兩可嘅標準黎話係世贊錯
何謂啱timing 何謂唔過火 何謂有效果呢
依家係咪興回應唔到人論點就打橫黎講指責返人

正常辯論吓稱唔上罵戰

你未慣咩
成員>粉字>成員>粉字..LOOP

我慣啊,我個個禮拜都見證個模式不斷重覆,只係唔想因罵戰搞到其他巴絲唔想入黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞