Marvel 征服者康 被人炒左

226 回覆
203 Like 18 Dislike
吹到咁大
你係咪睇完五分鐘解說當自己睇咗
傻閪連登仔: Marvel > DC
Mads都好好睇呀,你先入為主啫
成龍好戲啲喎
做OVA工程師
係咪你好戲d
loki 未行第3步前一直都係kang 既計算當中

仲plan 好埋一開始loki d time slipping 令佢去到最後明白temporal loom 係自己 (kang) 被殺一刻就已經定左一定會爆炸

只係kang 賭loki 會以大局為重唔會比sylvie 殺kang 姐
Victor T-t-t-t-timely
G.I Jane
冇睇ant man3? 演技好過thanos

我提議佢
呢個角色冇魅力,唔及原組啲演員咁型棍
loki個演員魅力大到開兩套劇比佢
其實iron man二三集其實都好爛,只係靠個演員得到高票房同評價

我就睇唔到征服者呢個演員有呢種魅力令觀眾迷上佢
諗落都ok wor
入獄者康
咁講,康係loki2既表現真係幾好
但同一套劇,咁多個人好戲,你都仲要分高低就唔公平啦
重有雷神個幾個跟班茄喱啡

好似有一個定兩個都換咗人演
呢啲WFc啦
我想知依家班人仲想唔想佢做康
如果因為犯咗事就out
咁當年RDJ吸過毒夠做到Ironman
反而Johnny Depp同佢衰家暴同打女人
就無得留低
因為廸土尼怕咗班左膠女權?
迪士尼唔係怕 佢地就係左膠
同埋衰吸毒係外國個嚴重性唔係太高 唔係踩中左膠野都罪不致死
就算唔左膠 啱啱俾人判咗有罪公眾人物邊夠膽用無線都唔敢即刻搵楊明拍劇啦
再講現實問題 隨時有可能要坐 等佢上訴失敗埋先炒 後面幾套劇本到時先決定改咩
其實可以康長期帶住個紫色發光面罩
加D特效,入面邊個演都得

傳話Dr Doom做新Boss,不過之前又
傳話Dr係做少年復仇者定神奇四俠Boss

依家咁樣大執位都唔知Phase5點寫落去

我自己就想出恆星吞噬者
當年Marvel用RDJ係因為無錢焗住用
今時今日有錢,叫你重新選角,以RDJ當時狀況一定唔會選佢
我寧願換人做康, 繼續用康用boss

用末日博士, 但佢係舊神奇四俠都出過啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞