Marvel 征服者康 被人炒左

226 回覆
203 Like 18 Dislike
有哂錄音影片證據證明條女係自殘都告得入

johnny depp2.0
所以要炒

6名陪審員在美國當地時間18日做出判決,認為喬納森梅傑斯三級魯莽傷害罪(Reckless Assault)與騷擾罪名成立、三級故意傷害罪和加重騷擾罪則不成立,預計明年2月宣佈刑期,最高可處一年監禁。

https://tw.news.yahoo.com/%E5%BE%81%E6%9C%8D%E8%80%85%E5%BA%B7-%E6%AD%A3%E5%BC%8F%E8%A2%AB%E5%AE%9A%E7%BD%AA-%E6%9C%80%E9%AB%98%E5%8F%AF%E8%99%95-%E5%B9%B4%E7%9B%A3%E7%A6%81-%E6%BC%AB%E5%A8%81%E7%81%AB%E9%80%9F%E5%AE%A3%E5%91%8A%E9%96%8B%E9%99%A4-011002549.html
好野
呢個系列既MCU 有塊遮羞布
可以正式收皮同重啟了
睇返三級魯莽傷害罪(Reckless Assault)與騷擾罪名同香港國安法有得fight

Set到同亂拋垃圾差唔多 是但一拳打到同你跌親 瘀咗
依家誇張到揈開隻手被動都入到罪 因為有傷
係咪變求職者康?
搵onana頂住先
搵麥巴比啦, 一樣樣

冤獄者康
屌你,睇第2 3句已經知你無睇啦扮撚曬野
條友無睇啦
Loki season 2 依家個結局好似話係改過
Kang從此喺MCU消失都唔會有咩大問題
有錢人講大話洗吓腦 咁都信
literally marvel 主席係iron man 2換角時當年講嘅野
香港用對波襲警好似先進d
上次炒johnny depp柒左
今次定左罪先炒
睇完條片完全係條女自己造成
搵你ok?
但仲有得上訴
如果上訴成功
條友雖然無乜反派霸氣
但真係幾好戲
真係做到唔同宇宙嘅康
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞