Marvel 征服者康 被人炒左

226 回覆
203 Like 18 Dislike
你講嗰啲同佢個樣或演技都冇關
換咗個人,一樣嘅劇情你都會覺得冇霸氣
估唔到blm都輸
仲有片同醫生證明女人講大話

好可惜, 好想知佢果個最終boss變體係點
係咪就係antman果個?
講真 宜家堆Marvel演員表現最出色一定有佢
由其蟻佬3入面 個表現真係高過其他人幾班 明明其他演員演技唔差 但係好出戲咁
Paul Rudd 其實做文戲幾好睇
做marvel D戲佢可以發揮空間唔多, 無計
應該就唔會係果個既...不過我地永遠唔會知....
成個第四階段重啟
呢幾年當你冇拍過
應該唔係啦,佢只係主時間線嘅一個Kang,但實際上Council of Kangs仲有好多個同埋至少已知仲有三巨頭
好戲 =/= 選角好

隔離Grindelwald本身俾Depp演到入形入格
後來到Mads演就無左果種神髓
Mads好唔好戲?好戲
但係角色唔岩就係唔岩
應該冇人會想去或者敢去接手做,做得好大家都會因為Chadwick Boseman而始終有個情意結,做得唔好就更加打爛自己招牌,MCU本身應該都驚自己亂搵人接依個角色會俾人屌到上天
屌你老母咁撚好戲都炒
聽收皮啦phase 5,6
kevin feige應該頭痛死
黑豹又無啦啦死
Kang又俾人拉

呢3個?
我覺得佢做呢個角色演得好好喎 得未?
失業者康
係女權面前力架都要輸
係,但感覺依三個都只係二打六,如果繼續寫落去應該仲有個終極Kang
佢真係想拍既話可以用plan b既,話搵緊另一個黑人傾緊做康,樣唔同其實都無所謂cg/話呢個康變體先係final任佢吹
比女人打唔可以用手擋
擋到佢隻手瘀左計襲擊
但佢本身都係中規中矩,唔覺佢出,佢細佬就真係好出
佢一人分飾多角做得唔錯
當全世界都覺得majors選角出色
就只要連登仔嫌三嫌四
所以我幾時都話電影界應該以連登仔馬首是瞻
多啲嚟連登睇意見 咁先可以進步
可惜 佢真係幾好戲
一人演繹幾個角色
He who remains
Timely
征服者康
每個角色都有唔同演繹

睇嚟迪迪尼想成個第四第五階段砍掉重煉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞