Marvel 征服者康 被人炒左

226 回覆
203 Like 18 Dislike
請大家喺X度用 #SaveJonathanMajors
講出你對呢件事嘅睇法

ant man 3入面有佢做替身
呢個係你嘅替身黎
條女真係麻煩 。搞到無得睇征服者康
三級魯莽傷害罪公廁罪名
力架個個一樣樣

換咗都無所謂
要黑人演員搵劉青雲好過啦
演技超幾班
唔拍好過啦 marvel而家都咁
唔係好撚勁架咩,好打得架WOR
點解會俾人炒
有無睇ds2彩蛋,佢一人演幾個版本都好入喎
輸左
Zemo唔駛霸氣 佢都係最勁既反派
因為佢係真心摧毀左avengers 從內至外
nobody would notice because black people all "look the same"
告4條罪入左兩條準備判左一年
watcher
咩呀,你有冇睇嫁

「He who remains 康 」係創立TVA 同 管理一條時間線 (sacred timeline 神聖時間線),而為咗要管理呢條神聖時間線去炸毀其他時間線

第二季係Loki 終於知道無論點做,都整合唔到其他時間線 放落 神聖時間線到(雖然我講得粗略,但都差唔多原理),最終發生爆炸。

而(殺咗He who remains)放任其他時間生長,表面上睇落好似無問題,但 時間輻射 同時增加,導致所有時間線嘅事,物,人都會變得拉長,劇組仲用(spaghettification 麵條化)嚟形容呢個現象,簡單講就係時間線內嘅一切都會被毁滅。

佢內心不斷掙扎,無論點做都好,結果都係時間線被毁滅。跟住又返去第一季同 Sylvie 講 唔殺得 「he who remains 康」,如果唔係未來一切都係毁滅。但sylvie 都係決定要殺。最終學識A片技能——「時間暫停」之男,同「he who remain 康」傾到底要點樣做。

由個刻開始,loki 已經唔再受神聖時間線所限,佢嘅一言一行都跳出咗神聖時間線所有預言,但可惜嘅係,佢得到嘅答案都係兩種:一係接位(即係你所講嘅取代,咩都唔變,但TVA最終BOSS變成loki),或者殺咗he who remain,任由其他時間線生長,至麵條化,直至一切都毁滅。

但Loki決定行出第三條路,化身所有時間線嘅保護者 同交流點。由一個想要朋友、害怕孤獨、一心想要王位而獲得他人重視嘅loki, 成長到變成一個決定孤獨,為了 glorious purpose, 而不得不走上王座嘅君王。

Loki season II神就神在呢到,個劇情起承轉合,交代曬所有關於loki 嘅故事,而唔係你所講咩 (取代),你所謂嘅(取代)太低層次啦只係變成 he who remain loki, keep一條時間線,但佢依家整合所有時間線,仲變成咗 Yggdrasill 世界樹,改革TVA。完完全全唔同於he who remain 康
https://lih.kg/2069881

你自己咪一樣j到出晒血 又扮咩呀無恥黎講你都係極品架啦
不如丹素華盛頓,雖然老咗d
依個啲打戲入哂腦,拍Marvel完全代入唔到。。
無J RT分喎
咁你邊度見到我j rt分?我邊一句有話過zsjl rt分好公正?
之前marvel d戲RT高分就出黎屌
ZSJL就視而不見
一定唔會
佢喺奧斯卡打過件黑鬼迪士尼一定唔會用佢囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞