想買隻錶送比男友,5萬budget

458 回覆
21 Like 230 Dislike
喺呢個情況下,Apple Watch一定比五萬蚊嘅手錶得睇好多
5萬筆直選擇都唔少
咩叫一定
aw戴上手有幾靚
咁要睇樓主男友真係鐘意錶定曬命啦
Tudor BB
5萬嘅錶都係戴好啲
稱唔上係曬命
日本平咁多?
我9月果排買左隻42k
前排羊跌咁多
我諗差唔多啦
上面好多傻鳩低質留言 又po乜嘢業餘大師 又乜野綠水龜又卡通錶 又話五皮留下係垃圾 一陣又話上撈保值其他係垃圾 講真送禮物點會諗保唔保值 其他玩膠果d頭一兩次就好笑姐,係咁講業餘大師果d多左啦就真係煩
俾佢屌咪夠囖,仲要買錶嘥錢
D羊升返哂啦
咁都係五萬有找
夠做啦 香港都唔知有冇咁平
佢有新錶芯可能貴d 舊錶芯應該平d
見樓上都有推薦 GS
我嗰陣都係 5 萬budget 最後揀咗隻官網價5萬但實質打8折 4 萬埋單

樓主男友:做咩送隻Breitling俾我?
樓主:因爲我要向你坦白...我之前有幾晚話我去左搵fd, 其實係我背住你係出面接客,呢隻錶係我接完客後收到錢,我儲起啲錢送俾你做賠償。
樓主男友心一沉,好緊張咁問:咁你有幾多晚出過去接客?
樓主:5晚。
樓主勉强露出笑容:”哦,即係你每次收1萬,都係出軌過5次姐。我願諒你,其實你記唔記我送過6部iphone 俾你?我每次偷食完都會送一部iphone俾你,計起上黎我仲衰過你“ 然後故作風趣:“哈,你都收得幾貴喎”。
樓主女友脫口而出:“咩呀,我每個客口爆收300,中出收500渣嘛....”
Sor,搞亂曬樓主男友同樓主,成日仍主樓主係男

樓主男友:做咩送隻Breitling俾我?
樓主:因爲我要向你坦白...我之前有幾晚話我去左搵fd, 其實係我背住你係出面接客,呢隻錶係我接完客後收到錢,我儲起啲錢送俾你做賠償。
樓主男友心一沉,好緊張咁問:咁你有幾多晚出過去接客?
樓主:5晚。
樓主男友勉强露出笑容:”哦,即係你每次收1萬,都係出軌過5次姐。我願諒你,其實你記唔記我送過6部iphone 俾你?我每次偷食完都會送一部iphone俾你,計起上黎我仲衰過你“ 然後故作風趣:“哈,你都收得幾貴喎”。
樓主脫口而出:“咩呀,我每個客口爆收300,中出收500渣嘛....”
加小小錢 買隻 綠玻璃
綠玻璃堅靚但太大隻
Lm
首先要知佢係咪鍾意戴錶先?
18頁都說服唔到樓主改變想法唔好送錶/呢個價位既錶
其實我唔明
人地開po求錶
有堆人就叫人唔好買錶
9唔撚答8
omega moonwatch唔會輸 鋼帶唔舒服可以換膠帶換nato帶 tudor首選bb58 chrono唔係唔好 但好多人嫌重嫌厚 唔係戴開錶會唔慣同頂手 bb58 size fit到最多人 又唔厚又classic 去ad隨時有95折 去水貨鋪買可能平一萬幾千 算抵玩 5萬蚊實有找 淨返既去開間靚酒店房扑下野中出下
乜9
送呢個價位嘅錶完全冇問題喎
Apple watch ultra 2
點解啲人咁中意玩錶 唔覺得好老土咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞