想買隻錶送比男友,5萬budget

458 回覆
21 Like 230 Dislike
其實omega speedmaster moon watch,手上鏈都可以考慮。佢一上鏈就會想起你。
支持zenith
雖然唔係最熱門既option 不過個款同感覺起碼後生一大截如果要再正裝既款 GS, 加少少系列就VC
其實你班柒頭真係好中意同假膠互動定真心戇鳩
心諗今時今日都仲要手動
moonwatch 真係好正

最近睇緊美劇for all mankind, 個個太空人都一隻

特別著左太空衣綁隻moonwatch 係手套到真係型到癲
講係咁講 但有時俾得值 個心理平衡少少嘅點都
好似女人買袋咁 大家都係意大利皮
但愛馬仕就係愛馬仕 款就大家都有靚有唔靚
但你俾幾皮都係想有嘢講吓 5皮買咗一陣款唔鍾意
品牌又冇乜故事講 咁就好尷尬

又攞樓做例子 半山都有平樓 但粗粗地都係半山
你自住唔會賣啦當然 但佢都叫有地段故事
價值又保返咁上下 感覺踏實啲 珍貴啲

但你買豪裝奧運納米樓 (對返價值啦)
價值冇咁保 奧運唔差唔好 貴又唔算 但又唔係太平
攞出嚟冇乜故事好講 不過有就梗係好過冇啦
個人覺得咁樣買風險比較低咁解 反正都係俾
廿到尾其實仲係好細個
加多少少買mille啦
總覺得5萬, 唔上唔落.
其實有心意, 送你自己比佢就OK.
錢銀係其次.
佢做邊行先
Well noted and blocked
Google pixel watch 2
真係 多幾皮就有隻撈仔 廿尾仔都啱身份 又有故事
5萬幾蚊焗送 真係可能apple watch ultra係好啲
點解啲cm開始同royal級水蜜桃撈亂
送乜禮物吖
送帽綠帽比佢仲好
之前有個post話唔好送錶用哂送錶嘅錢買避孕藥好過,唔記得係邊個post
我反而覺得 錶 車 相機 呢d 毒品係要自己 去試完 再自己俾錢買
揀岩個feel 先俾錢
人地送 硬係怪怪地

換個例子 你幫佢係HG AGENT度約左藤蒲惠 係好撚貴
好多人ge兒時夢想
但係原來佢嫌老覺得 Miru 正d

入到房根本都唔係咁想屌 拿拿叫佢吹爆著褲出來
仲要俾你問賽後報告問到 支吾以對...
婊子送錶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞