想買隻錶送比男友,5萬budget

458 回覆
21 Like 230 Dislike
入手啦有歷史有樣又有性價比
[錶撚入] 擺低你哋戴緊嘅錶 (137)
https://lih.kg/3576903

入去問啦
呢隻都幾啱feel
Iwc
Panerai
笑撚到,仲鞭緊
嗱 你唔好屈我喎 我冇講過班女
我不嬲唔覺得有問題架喎 因為真係事實嚟
只係鍾意物質唔代表衰格
咁又唔會 我會幾羨慕有條咁嘅女
如果知我係Interstellar fan, 送隻Hamilton Interstellar Khaki 俾我仲感動
得10萬學人玩錶?
係呀,純粹為面子睇價錢買錶真係最on9,戴隻5萬嘅驚比個戴隻10萬嘅笑,戴隻10萬嘅又驚比個戴隻20萬嘅笑
可能佢條仔一路唔買隻錶就係因為身邊嘅人玩果D錶根本就貴到買唔落,諗住為面子送隻錶比佢仲尷尬,都唔知戴唔戴返公司好
加多50000 rolex
講真樓主算係咁
冇研究開錶 祝你買到男朋友中意既
Grand Seiko SLGA009G
利申用家

日本錶一定係Grand Seiko, 瑞士錶嘅話入門揀Tudor一定無死,自己第一隻瑞士錶係114060, day 1戴到今日都5年,都仲係咁鍾意,因為自己鍾情潛水錶或者運動錶款,幾乎日日都戴佢,當然預算許可嘅話就一定係Rolex,走時真係穩定可靠,有心keep嘅話真係可以跟你過世。
Cartier唔係fashion watch啦
Santos襯西裝勁型

而我女朋友之前有年生日就送咗呢隻Panerai俾佢
唔好啦 男人如果係鍾意錶 唔係睇價錢同brand... 比如我情有獨鍾 bv octo 買得起ap都唔會買 你送隻純粹你覺得靚嘅錶 真係戴得唔耐
邊度買 幾錢? 幾靚
樓主男朋友係咪有一定嘅收入?
你送五萬蚊嘅錶,佢真係未必肯帶出嚟
你有咁嘅心,我寧願你送其他嘢
五萬蚊可以買好多好好嘅禮物,但絕對唔係錶
帝舵 碧咸代言款
得男送比女又會比人屌臭雞拜金港女
AD買有8折,好似4萬有找,20年買實際幾錢都唔太記得,已停產
請問叫咩型號?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞