召喚痴線西 (246)

1001 回覆
12 Like 9 Dislike
個個fd都比佢攻擊
開個獨立post 攻擊番佢撩鼻屎都冇問題
覺得佢閪撚過蝦乾
全世界得佢同個八婆波最幸福最識食
仙嬸可能好後悔請左條閪婆
得依幾日突然先咁凍
都可能懶人地12月搞婚禮
大把人12月1月結婚啦
記得之前有條片又係同家樂仔慶生
佢一個Cartier 袋扔埋去比家樂仔
勁冇禮貌
佢冇錢比個老公扮食家坐business
唔信佢老公仲忍到佢
上星期12月都熱呀 鬼知無喇咁咁凍咩 記得有年聖誕節都勁熱喇

嘉樂仔去咗北歐
佢就話幻想自己係北歐過聖誕
硬係覺得佢想抄家樂仔
佢把口真係好衰 ,人地結婚係紅事開心事
佢就死死聲咁講野,好心做人比返d禮貌啦

又扮到同人哋成家人好熟咁又咩遠方直播,其實原來全部鳩up 
原來仙有搞傳統儀式同埋父母都喺香港,只不過係冇出席呢個證婚儀式,可能人地家人唔想上鏡
最尾果兩句好頂癮佢分分鐘做得出
同佢老公一齊品評
新娘仙咁多repost story
係唔repost 酸黃嘅就知咩事啦
新娘當事人都接受唔到
酸黃係咪要反省吓點對待「朋友」呀
佢應該仲唔知自己講嘢得罪人 然後仲proud of 自己講嘢好「直」
佢講野真係好難聽
唔好衝出黎知少少扮代表喇
如果覺得果日好凍咪唔好帶小朋友出黎囉
佢都慣留女係屋企酒店架喇
同人地辦喜事又話人面青又凍死新娘
佢地係鬼朋友平時都唔見佢地有玩開
根本依場純粹請kol同平時合作伙伴既場合
曬下自己係kol圈子如魚得水 幾多kol俾面出席觀禮
點知件肥婆咁唔識趣 大喜日子做婚禮品評師
仲以為自己好幽默 講野唔識分寸當真性情
新娘擺明嬲鳩但ignore算鳩數 佢仲死撐大家係‘朋友’做excuse
佢係係嘉樂仔搭飛機去芬蘭嘅嗰一日特登影㗎
我認得呢個outfit 係三日前著
但就算係又點
又可能人地就係想凍啲有氣氛啲 who knows
關酸黃咩事
唔鍾意咪唔好去
冇睇酸段野 12月係冬天係事實 到底拗緊啲咩

嘉樂仔今日去聖誕老人村 佢即刻唔執輸
同hana tam有得比

真係好黐線 同一對鞋 又係同一日同聖誕樹合照
你地再講
一陣酸黃又post 返自己以前結婚着褂啲相出嚟㗎喇
唔知佢反駁緊邊句留言
但我覺得人地都應該係想教精酸黃叫酸黃唔好係人地big day 死死聲其實好合理
呢個que.3608 9衝出黎護航做乜7
同hana tam一樣搶fo 討論位已經唔係主角
兩姊妹同樣命運
係囉 蝦乾都無帶仔條肥閪婆可能本身見場地係迪士尼 有米奇米妮登場 唔執輸帶個大囡去跑草地 甜品放題平時佢邊肯單挑咁好死吖
點知好凍 個囡無心機玩/食,酸覺得蝕卓放電不成仲要驚吹病 又enjoy唔到婚禮 病左好大鑊嫁要照顧佢少左me time🥺

與其覺得觀眾心地唔好 不如諗下點解會豎立左一個咁嘅image畀人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞