召喚痴線西 (246)

1001 回覆
12 Like 9 Dislike
個頭好似海格
好似d上一代老母
乜都有位嫌三嫌四

臭酸你真係好撚柒懶係好fd叫人中文全名又錯字
生性少少得唔得 又多樣野比佢地笑la
身邊都有呢款人
人地就乜都comment 一餐 乜都唔岩
佢既就最好最叻最醒
呢類人永遠都double standard
嚴人寬己 非常難相處
有冇理解錯?佢話新郎哥啲朋友塊面青色?佢知唔知自己講緊咩,就咁恭喜咪算,講多錯多,已經冇朋友,得罪成村人
最右係丁丁?
唔係似第一集嘅妙麗咩 掃把頭
Sor個身型似海格 髪型似妙麗
唔怪之得酸黃無朋友
去人婚禮都無句好說話聽

對住啲fd 日日唔係講嘢有骨 就係抄人outfit
終於有朋友肯即興比佢約
又要懶fd叫全名 又要唔識字
係咩埸合都唔識尊重人

呢啲咁嘅人又嫁得出 仲要做到kol
真係Cls
Feel到佢好用力捉住隔離個人 企圖諗住遮住自己半個身軀
睇得出佢都唔當人哋係朋友當酸黃係朋友嘅人真係好傻豬
糖ig profile 都有寫佢個中文名 咁都錯得
唔肯定就唔好懶熟叫人中文名
唔識講野就收下把口
簡簡單單新婚快樂就算
又講到人地婚禮好似做場表演咁
講野唔得體 仲要話人面青
仲好似厭棄人地呢個天氣搞婚禮
人哋結婚呀大姐 人哋鍾意幾月未幾月囉
個閪婆真係文盲,完全唔知佢打乜
個女"以後"嘅婚禮??佢想講將來嘅婚禮吖嘛
一副看透世事mode 係到指點身邊所有人
以為自己好醒咩都睇穿睇透
請得你去都係比面你 你都好唔比面人下
真係第一次見有人去完婚禮咁樣串人地
成篇野長篇大論咁見到都覺得煩
好勁 解讀佢講咩我真係睇咗幾次都get唔到佢想表達咩 心諗條友語癌到咩程度
淪落到要選工展會
以前佢ig開post屌佢米九ex無嗌醒佢真係好撚經典
唔怪之得波仔飛佢飛得咁快,上唔到大枱
阿波話如果個女以後婚禮都係咁就好🫶🏻🥰🥺
但係cynthia冇請老母老豆去婚禮喎 我會想出席個女嘅婚禮囉🤣😭
迪士尼嘅草地婚禮原來都幾好😍不過12月1月搞就咪啦🤭
喂呀,佢啲笑料真係好多
祈求快啲有獨立post
酸黃份人都真係幾西啲story無論多字定細字都句句有骨,一日內嘅story啲朋友都地圖炮中哂槍
有無人留意到酸黃條Lv頸巾又同heyman果條一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞