召喚痴線西 (246)

1001 回覆
12 Like 9 Dislike
2個好似係同年 Cyn喺痴線西post都俾人叫仙嬸啦
家樂仔去旅行先玩即興?
佢拉到自己同cyn 2米高咁

點解冇人留意到南瓜粒巨石💍💍
樓豬講還講 求下你 千祈唔好有相
想嘔
嘉樂仔老公先叫錫佢
唔係話一定要咁極端聖誕節去芬蘭
但係其他好似藍jade個啲都去日本
閪人講野特別閪
好似笑9人冇兄弟姊妹 又話人唔請父母 場地時間夾唔好
關你撚事咩人地新人中意點搞咪點搞
人地比面先請你
係都要踩人幾野 真係好冇品
我都覺得佢好無品
9唔撚搭8
人地婚禮但成篇野一半講自己個女將來點點點 自我中心到
提到新郎新娘就negative多

我估12月1月個度係想話天氣凍?
連人地嘅婚禮都要比評語佢以為自己邊位
屌佢真係好撚閪 出少句聲好過啦
係咪當咗自己評論家 乜都要評下做大師

睇咗幾次先明佢想講乜9
我估佢意思係「佢老公覺得如果個女以後婚禮係咁就好,但仙屋企人冇出席仙嘅婚禮,而酸黃想出席佢個女以後嘅婚禮」
講真好撚老土
好明顯佢老公都只不過係想表達出覺得個婚禮環境裝飾好靚之類
佢就係都要講仙老母老豆冇出席,而佢想出席佢自己個女嘅婚禮
其實咁就講句「佢老公話希望個女以後嘅婚禮都係咁」咪得囉
同埋負責家暴藍jade
其實成件事 換個語氣講
「吓 勁搞笑囉 邊有人結婚唔請自己老豆老母㗎
正常做人父母都會想睇自己個女出嫁㗎啦下嘛」(加個反眼mode)
加個🤣都掩飾唔到個種閪
自己私底下同佢八婆老公講咪算
有冇必要咁樣公開講
係咪覺得自己係高地好撚醒
酸黃成日打咁大篇嘢想顯得自己冇咁冇禮貌
好心啦閪婆 你唔講野就ok架喇
豬仔都高左好多
全部都係喺度話緊cynthia 真係抵suenn 冇朋友

唔洗P啦酸黃,現晒形
真係講唔出靚仔呢個字
但又唔係差,普普通通嘅人一個,同仙睇落都幾襯

痴線西果然痴線
對男人嘅外表就咁L寬容
對女人就勁刻薄
哩啲人真係會冇朋友,閪到極點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞