召喚痴線西 (246)

1001 回覆
12 Like 9 Dislike
第一次認真睇酸黃嘅ig story
因為佢成日打一大篇嘢
但啲文筆極差 睇完都唔多明佢想講乜

但今次睇完呢篇嘢真係心諗佢做乜鳩
去完人哋個婚禮 打篇咁嘅嘢去評價人哋搞成點
簡單一句新婚快樂或者恭喜哂都冇
呢啲女人真係閪到爆 難怪冇人想做佢朋友
題外話
有冇人知點解唔請自己唔請父母
男家父母都可以接受?
定晚上先係同父母食飯
邊會有人知呀
就咁睇仙同家人關係幾好
可能係有好私人原因/ 尊重兩老決定
人哋結婚,人哋兩家人自己傾掂數咪得囉
佢哋最後都結得成婚,即係傾掂喇
應該冇必要同其他人/ 朋友解釋啫
做朋友應該都唔會問喇,人哋家事問咁多做咩
聽講佢父母都唔喺香港?
淨係知佢應該會搞到冇份去婚禮既人
個個都好好奇
點解冇父母兄弟姊妹
然後新娘又要解畫
其實佢出少句聲真係無人話你啞
比得少少人情洗唔洗打返篇食評呢又
唔識做人真係可鳩憐
屌 真係閪撚到pk 佢成日用埋曬啲emoji 暗串人 仲要話埋人哋新郎哥啲朋友 你邊撚個呀豬閪
tbh 個婚禮係人哋嘅 人哋鍾意點搞咪點搞

仲要冇啦啦話個新郎哥面青 真係唔知做乜鳩
想話人睇落好緊張 但唔識修飾下啲用詞
其實講嘢直接同mean唔等於真性情
真性情都要識得睇場合
依家酸黃打呢篇嘢出嚟只顯得佢為人肉酸
冇家教 冇禮貌

佢好似着咗義肢絲襪咁
佢係咪又想暗串個fd 成日遲到,難得今次會早到等人
痴線 佢句句都有骨
第二句用「雖然」已經好奇怪,好似暗串佢婚禮好差,如果個女嘅婚禮係咁會好唔想去咁

之後又串人冇姊妹…其他都…老實講句太mean 都唔想recap… 之前都諗大家洗唔洗因為佢撩一次鼻屎攻擊佢咁耐
但追post 愈耐發現佢個人真係好mean 同講野句句有骨加抄襲狂魔,正常都唔會想同佢做fd…
咁肥仲食呢啲野…
係家樂仔去旅行先玩「到」即興?
佢肥番少少 pw個陣真係瘦得濟
去婚禮都寫評語
已經有畫面,佢去完婚禮之後口噏噏個樣
之後軟飯波 又會加把口點評
兩個都婚禮大師上身咁
仙repost story , 呢個完全會反白眼叫佢點樣Repost
酸黃值得一個獨立post
搞乜咁多嘉樂仔打手
可能佢唔知係假不過花甲王都成日著假嘢
Jade lam 俾佢同化埋
好撚痴線
咁樣公開批評
抵佢無朋友

扮極𡃁妹都係咁老
唔好意思小妹無知
想請問點睇得出係假
寫下回憶錄都還好
實推得好快
希望可以收佢皮
酸黃就嚟成為蝦乾2.0
對朋友mean 既程度有得揮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞