[NSWER] NMIXX討論區(13) 港場 & 2nd EP大發! Bae雪允海嫄生日粗卡

1001 回覆
10 Like 5 Dislike

500 won
最尾
仲有冇其他成員

Isa 同sullyoon
有嘅, 但冇時間睇住

嚟個雪雪先
Lily聽唔明韓文勁好笑,之後jiwoo 同kyujin又係癲㗎
呢個係咩另類宣傳大法
真係冇諗過實體Poster 仲要係無先兆
雖然唔算好有效但幾有趣 仲可以打卡
好似係單封嘅cover
跟住今晚出
我已經等佢出Cb宣傳嘢等咗好耐 得番十幾日仲係咩都未有都係第一次 希望今晚有
https://twitter.com/SiPalingNMIXX/status/1739948504330690676?t=0LClFKPnLLKIQBcEZoKhFw&s=19

"Hey you bastards, I'm still here"
是電影《巴比龍》(Papillon,1973)中的一句台詞,該片講述了亨利·沙裡埃爾(Henri Charrière)因被指控謀殺而入獄,最後試圖越獄的故事。
Papillon 是 Henri 的暱稱,因為他的胸部有一隻蝴蝶(papillon)紋身。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞