[NSWER] NMIXX討論區(13) 港場 & 2nd EP大發! Bae雪允海嫄生日粗卡

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
Lily今日幾可愛
都係Run for Roses 好d
成日都係B side 好過主打
主打冇聽開佢哋d MIXXPOP歌嘅話 未必咁易入耳
有興趣嘅話可以再Loop吓
Bae今日勁可愛

NMIXX 'DASH' 進入Melon TOP100 第98名

來源: theqoo https://theqoo.net/square/3072002256

1. 衝啊!!!!!

2. 哇,只要歌曲選得好,名次馬上就上來了嘛

3. 歌曲真的選得很好,希望名次能再往上升

4. 歌曲超好聽,Lily真的很會唱ㅜㅜㅜㅜ

5. 歌很好聽,我加到我的播放清單了

6. 這次歌曲太好聽了,感覺會一直往上升

7. 歌曲很棒耶??

8. 我按曲目順序聽了一遍,超級好聽...

9. 歌曲真的很棒ㅋㅋㅋㅋ 希望大家都能聽聽

10. 每次聽到NMIXX風格的MIXX POP都覺得很有魅力

11. 我聽之前完全不抱期待,但沒想到滿好聽的耶?

12. 雖然是很難的歌,但是大家唱得很好,聽起來很舒服

13. 所有的歌我都喜歡ㅠㅠ

14. 有感受到4本部A&R團隊在做事了

15. 歌曲很棒,概念也不錯,希望NMIXX能發展得更好

(轉載請註明 韓網評論翻譯站,謝謝~)
我Bae寶幾時都咁可愛

我500won
想買呢件褸...
話說Sullyoon❤️‍🔥個鼻好似高咗
Haewon同我嘅合照

你搞錯啦,我嚟架
今日有咩stage
今日應該冇 最快都要等星期四MCD
要贏師姐有d難度
尤其呢隻碟入面仲有隻run for roses
滿滿可惜既感覺
講緊一位?
冇衝突wo 各主攻一個禮拜
我只係覺得run for roses值得一次cb
雙打歌咪滿足左個需求
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞