[NSWER] NMIXX討論區(13) 港場 & 2nd EP大發! Bae雪允海嫄生日粗卡

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
不如直接拎run for roses黎cb算啦
如果分兩首再mix應該易啲接受到
但係我覺得Mix咗最好
我只可以話呢種mix既風格,中意既會好中意
會有一堆特定既死忠,但路人唔係個個接受到
所以上年果兩次d歌叫正正常常易入口成績都好返d

我都係上年Love me like that同roller coaster先開始睇佢地
nmixx+jype真係見到成品先敢慶祝
咁講嘅話 呢兩年有無數嘅選擇同操作都值得如果...
我已經對jyp完全失去左信心
睇下itzy
其實Roller coaster同Party O'Clock嘅成績係大倒退
其實整黎係女團黎講算唔錯
但係樓上真係太多怪物
我睇完con之後,覺得nmixx live真係top tier
實力從出道開始就係Top tier

POC音源就算同自己比 都係特別差 不過都唔關班女事
希望今次生性
每一次都咁講
音源呢啲真係大眾性好睇marketing
但至少希望班女有隻好歌先
今次隻主打 三個作曲家都冇同佢哋合作過 完全冇得估
咁可能有啲驚喜
驚到時得驚
有隻run for roses係到,之後主打搞事真係會想哭
我真係唔明jyp d操作,隻歌明明一早已經係到
如果早d出run for roses,年末咁多stage表演呢隻一定好撚正
估唔到係驚定係喜
我自己就覺得同新作曲家夾吓係好事嘅

同埋其實過往嘅作品只可以參考
My Gosh都係O.O一半嘅班底作 風格完全唔同
我真係Day 1 hk con先第一次睇呢首歌個live 一聽就覺得好正 原來已經出咗3個月都未擺上音源
試吓新嘢好事喇
起碼有機會有啲新火花睇吓
啱啱特登去咗睇
C’SA我都仲知係邊個
其餘兩個都搵得幾辛苦先搵到佢哋作過嘅歌
暫時新碟7首歌開左3首出來
全部聽落都無伏仲要正果種
雖然我麻麻地XOXO
就睇下最終底牌主打係咩樣 開來見我地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞