有無人好憎松井珠里奈(24)仆街營運迫害禾珠 連累珠珠猜拳猜輸 苦呀西

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
老老柒柒,你哋班男飯唔該噴下止汗劑/古龍水先入場,啲汗一滴兩滴咁喺塊面度飆出嚟

女飯唔可以閪臭嘅

女飯都可以有臭狐嘅

人少少認咗佢啦油頭毒

雪櫃妹閪臭就係人都知啦

但Renacchi尾機都爆

入山咁趕客嘅
最後四日,008 就卒了,之後呢個post 就要靠救世珠一個撑住!

但Renacchi尾機都爆

入山咁趕客嘅

Renacchi

人生を危険にさらせ
最後四日,008 就卒了,之後呢個post 就要靠救世珠一個撑住!

傻啦,屎去度邊都臭㗎啦,你驚佢唔會揾柒野嚟攪

人生を危険にさらせ

成班賀咗禮又無得飲嘅傻閪

人生を危険にさらせ

點解忽然間多咗咁多女飯嘅?

人生を危険にさらせ

女飯係醫生D EX

人生を危険にさらせ

女飯係醫生D EX

女飯不嬲對呢緋聞啲好包容

碌碌下ig都見到人好似禾珠
十足十容祖兒隻「分身術」咁

怎麼我眼內 人人像你 人人是你

越來越鐘意呢兩隻

邊忽似
淨係第一眼覺得似蔡思貝

邊忽似
淨係第一眼覺得似蔡思貝

我都覺得唔似禾珠

好啦好啦 只怪我太愛禾珠
AKS
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20170826&s=7018882&a=57130403
【暗指抄襲充滿火藥味】AKB新舖老翻小嶋陽菜Pop Up Store

頁面不存在

陽菜好波,屌柒營運

AKS邊識用自己個腦諗野

營運當人盲,定佢覺得前成員嘅功勞自己可以抄

冇akb冇腸菜
AKS
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20170826&s=7018882&a=57130403
【暗指抄襲充滿火藥味】AKB新舖老翻小嶋陽菜Pop Up Store

頁面不存在

陽菜好波,屌柒營運

冇akb冇腸菜

同一個位用番同一個SETTING AKS 唔駛咁攪掛
自己想開個BRAND 就攪好啲啦
AKS

頁面不存在

陽菜好波,屌柒營運

冇akb冇腸菜

原來仲要同一個位
AKS

頁面不存在

陽菜好波,屌柒營運

冇akb冇腸菜

原來仲要同一個位

食相咁難睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞