有無人好憎松井珠里奈(24)仆街營運迫害禾珠 連累珠珠猜拳猜輸 苦呀西

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

最後一次睇元神7

其實對元神7呢個朵己經無咩感覺

其實佢哋好似成日合體咁樣
每逢元神七成員畢業,38th,10周年

的確

反而我想SKE10週年睇下有幾多人返嚟

我覺得應該得番老咪/MAYUYU / 手越夫人
會搵得番啲元老

同埋個人覺得MAYUYU 自己未必想搵啲元老番嚟

佢同同一二期都唔frd
元神七走個時睇到麻柏個樣就覺得尷

我覺得會係營運專登搵番啲元老扮好和諧

咩叫扮和諧
唔熟唔代表關係唔好wo
myy 仲係孖邊年代啲元老當佢團寵妹妹仔

最後一次睇元神7

的確

會搵得番啲元老

佢同同一二期都唔frd

咩叫扮和諧
唔熟唔代表關係唔好wo

做咩要揾元老返嚟襯托麻友

麻友自己咪元老囉,佢一個夠哂做啦,搭多個柏木已經無敵啦

最後一次睇元神7

的確

會搵得番啲元老

佢同同一二期都唔frd

咩叫扮和諧
唔熟唔代表關係唔好wo

其實招魂太多次就好厭架啦
除左10週年番去公演真心感動之外
紅白個次睇到眼都突哂 幾鐘意優子都咁話

會搵得番啲元老

佢同同一二期都唔frd

咩叫扮和諧
唔熟唔代表關係唔好wo

38 單本來就唔應該叫佢地番黎,第2 錯唔用本家做c ,話曬10 周年

會搵得番啲元老

佢同同一二期都唔frd

咩叫扮和諧
唔熟唔代表關係唔好wo

38 單本來就唔應該叫佢地番黎,第2 錯唔用本家做c ,話曬10 周年

君はメロディー首歌平淡到 唒左啲佈置
FLASH 
表紙 松井珠理奈 
<プレミアムフォトブック>松井珠理奈−アイドルの一線を、越えた。 
◆ SKE48・松井珠理奈 

FLASH 
表紙 松井珠理奈 
<プレミアムフォトブック>松井珠理奈−アイドルの一線を、越えた。 

叫咗佢唔好成日玩摔角架啦,撻到對波平過紙板

你點可以咁樣講禾珠
昨日睇佢sr 好勁ga
FLASH 
表紙 松井珠理奈 

叫咗佢唔好成日玩摔角架啦,撻到對波平過紙板

你點可以咁樣講禾珠
昨日睇佢sr 好勁ga

曲線求圖咋
不過你真係真愛,睇埋佢sr

昨天同時間有平假欅SR咪㩒去睇下
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1989371387966294&id=1450103541893084
點睇
佢幾時先收皮

呢位人兄啲文都睇
我好記得我開頭飯睇佢啲文以為有啲料

睇多幾篇已經覺得條友寫野好唔掂

未開條link見到呢個reply都知係講邊個

會搵得番啲元老

佢同同一二期都唔frd

咩叫扮和諧
唔熟唔代表關係唔好wo

最後一個元神七
點都會招埋呢次魂啦

paruru竟然識e girls啲人

prr素顏

梳都係咁靚

prr 真係愈黎愈正

法國連登都幾多識貨之人
尋晚發夢夢見白間
尋晚發夢夢見白間

有無扑到
無啦啦咁破格推久保呢種諗法
就唔洗比人鬧咁耐唔識推新人啦

Anyway而家第幾章(笑
尋晚發夢夢見白間

有無扑到

38單班亡靈生人霸死地搶曬後輩啲鏡頭
連新C櫻花都係尾段接麻友袋咪先至出現
39單,就比曬強推拎鏡頭,兩個C變洗腳
十周年櫻花C其實都係怪
48單珠櫻C又係比人插到傻

下單係麻友,再下單希望會見到本家新人

btw 根據猜拳組合,下下單會唔會係久保憐音C

如果NGT無2單,好可能係北原里英
尋晚發夢夢見白間

有無扑到

發夢啫,咁咪啦,發夢都唔咸濕下好嘥啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞