有無人好憎松井珠里奈(24)仆街營運迫害禾珠 連累珠珠猜拳猜輸 苦呀西

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
珠理奈

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1989371387966294&id=1450103541893084
點睇
佢幾時先收皮

呢位人兄啲文都睇
我好記得我開頭飯睇佢啲文以為有啲料

睇多幾篇已經覺得條友寫野好唔掂

佢到底有幾憎峯岸
明明講緊008都仲要加三四行黑佢

屌 on9 禁止戀愛008條臭雞仲衰
咁係咪要比個獎佢

講起禁止戀愛
小嶋菜月單野文春賣完
啲人有冇咩反應

原來唔係得我一個人留意到

乜仲有咁多人睇呢個垃圾PAGE
D中文小學三年級果D都好過佢
正式宣布Facebook個Sam Ling係垃圾

search第一個就搵到
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1989371387966294&id=1450103541893084
點睇
佢幾時先收皮

呢位人兄啲文都睇
我好記得我開頭飯睇佢啲文以為有啲料

睇多幾篇已經覺得條友寫野好唔掂

佢到底有幾憎峯岸
明明講緊008都仲要加三四行黑佢

屌 on9 禁止戀愛008條臭雞仲衰
咁係咪要比個獎佢

講起禁止戀愛
小嶋菜月單野文春賣完
啲人有冇咩反應

原來唔係得我一個人留意到

乜仲有咁多人睇呢個垃圾PAGE
D中文小學三年級果D都好過佢

推珠擁八
來自台灣嘅娛樂報導:
話說 AKB48G 旗下「SKE48」,8月中旬為宣傳新單曲而舉辦握手會。
其中有 SKE48 成員透過社交網站謂,接獲在場少數女支持者的抱怨,
在排隊時經常聞到濃烈體臭,應該係正值夏天及眾多男支持者參與所致

好心你班毒撚咪撚整到禾珠鼻哥唔舒服啦
來自台灣嘅娛樂報導:
話說 AKB48G 旗下「SKE48」,8月中旬為宣傳新單曲而舉辦握手會。
其中有 SKE48 成員透過社交網站謂,接獲在場少數女支持者的抱怨,
在排隊時經常聞到濃烈體臭,應該係正值夏天及眾多男支持者參與所致

好心你班毒撚咪撚整到禾珠鼻哥唔舒服啦

咩呀...呢單嘢係bbg爆㗎喎

BBQ: 喺twitter自己search自己發覺好似變咗係我有臭味咁

BBQ: 喺twitter自己search自己發覺好似變咗係我有臭味咁

佢臭我照奶

佢臭我照奶

你真識食

佢臭我照奶

果然係百貨應百客

直線引戰

推珠都唔係問題
最on9係幫好孩子個傻鳩含
[img][url]https://holland.pk/i7d2w0u9[img][/url]
ig fol ranking
咁岩睇到 又11

講咗好多次,佢啲fans知佢鍾意1字,整夠2個1字比佢

btw我覺得彩姐ig好悶,又唔識影靚相咁

呢年已經好好多架啦。。。
twitter多啲相

佢太忙喇,邊得閒搞咁多野。

再加上佢其實係一個宅男,係咁上下架喇,

不過佢堅係紅,twitter 就快到1800000 !
[img][url]https://holland.pk/i7d2w0u9[img][/url]
ig fol ranking
咁岩睇到 又11

講咗好多次,佢啲fans知佢鍾意1字,整夠2個1字比佢

btw我覺得彩姐ig好悶,又唔識影靚相咁

呢年已經好好多架啦。。。
twitter多啲相

佢太忙喇,邊得閒搞咁多野。

再加上佢其實係一個宅男,係咁上下架喇,

不過佢堅係紅,twitter 就快到1800000 !

彩姐成日like bl野同捧球

10號波係屋企梗係睇禾珠
禾珠
黑色lase個張ok喎,有啲似台灣個范范
想問下而家akbingo既字幕可以去邊到搵?
Tkmn個微博好亂
想問下而家akbingo既字幕可以去邊到搵?
Tkmn個微博好亂

b站

直線引戰

推珠都唔係問題
最on9係幫好孩子個傻鳩含

次次有咩第一個出黎護主 唔知以為係好孩子養既
點解啲女人可以日日去迪士尼,唔會悶㗎咩?
點解啲女人可以日日去迪士尼,唔會悶㗎咩?

一個月ard一次is ok
btw 日本o個個咁大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞