【支那】【I/A】勝利女神:妮姬 (43) 溫泉水滑洗凝脂

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
你過左160牆未我覺得3星最大意義就e樣,其次就大廳圖同可以滿好感
3星都係為封面
真係推圖既國家隊就話加戰力
如果打個突 真係有1隻都夠
當你去到300lv
好感加多個一千幾百基本上可以無視
1週年就完先入坑 拎唔到3星白雪
未 得2隻
白雪 麗塔 黑兔差1星 前面兩個應該黑票換?
咁我留石新年pool追多隻3星
我因為女王岩岩過左都係為左過我先抽 唔係都唔會抽三星
請教咁多位,想問毒蛇是咪冇得換?自選唔見有,唔知銀卷換唔換到佢?

開返ser時40抽開埋模中得一隻出汗啱啱心血來潮命運一抽中埋剩低果隻溫泉女王可以滿突,開金模開到毒蛇二突,爭佢同露菲滿突就可以出冊
冇 除左一開始d角 蘿莉jk 小白雪
冇加過野入去
換唔到
陰鳩功,即係有排都出唔到冊
等友抽出奇蹟啦
升得高呢人地隻R角都5萬幾6萬戰力,2隻=我成隊
仲有神運王,囡囡睇中左纏住佢,真係見過有人60抽從冇去到+6
過左唔洗再勉強追3星啦,除非好有愛or 課長
我冇追啦真係為出冊 黎緊都可能冇石抽
下次上黎問下先
same果陣唔夠戰力打hard而家得2星
見銀票耐唔耐會有得換
已中女王,米卡又冇乜愛
唔想浪費石抽落去
希望等到正月pick up果陣仲有得換
角色係咪唔理勁定廢都係升咗3星嗰啲先?
其他就算勁但唔係3星都係放同步?我依家升緊隻白兔但佢0星,係咪應該升啲2星3星先 之後放佢入同步?
我都係早你小小開始玩
最後兩日先拎到
打撚到嘔血
唔係依到d巴打教 我都拎唔到
你就好我前面啲hard關卡都打唔過
Ching而家主線去到邊
1AY459NDT
100石手快有手慢冇
有5隻三突,而且已經過左160 lv => 係

未有5隻三突,level仲好低 => 升主隊嗰5隻,大約平均咁升。其他會用既角色唔需要真係升level,放入同步器格仔
都係佢地幫拖姐
果時對住隻怪 打到over time都未扣到血
先知hit 數盾依樣野

過左N16停左 H2
開始養生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞