【支那】【I/A】勝利女神:妮姬 (43) 溫泉水滑洗凝脂

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
都櫻女王 直定橫都係咁打架啦 純粹唔夠輸出
要配埋黑白兔 可以不屈
試吓老師換其他加攻?

朵拉 / 露菲呢啲
電話打橫細撚到仆街
河蟹
真,AC6 真心正
其實gundam 之前都有出過類似既
但好多都好垃圾
唔封廣告唔出得街
但亞妮斯反而靚左
海倫好似更吸引
我想燒左間孤兒院再捉條仆街BIN C
BANDAI整唔出AC6啦

本身FromSoftware都俾人叫做機甲迷聚集地
有人仲戲稱佢地根本整其他game整得好就係用黎賺錢俾佢地去都整機甲game
咁既團體先整得出AC6既質素出黎,BANDAI點跟?

BANDAI搵Artdink做Gundam Battle系列已經叫做比較玩得下
Gundam VS列系就Capcom整好交俾佢接手既,而且本質係格鬥game
BANDAI自己整到Gundam Breaker 3咁既樣已經係極限,New Gundam Breaker咁垃圾先係呢間公司既通常實力
要笨大可以整到fromsoft咁真心完全冇可能,有一半都已經到頂要還神鳥

以前hit爆vs系列由初代到seed d為止都係capcoin代工的,自家接手開gvg就一代比一代少人,自家ip驚好似得返龍珠會好啲
依家gvg 都唔好話玩
我睇比實都睇到眼都花
仲話想推上大枱
而家gvg太for hardcore fans,啲操作,考套路同經驗仲多過考即場操作,畫面花呢花碌但操作又唔順,當正格驚黎做但以格驚黎講又唔合格;細節冇曬之餘,又舊膠咁,由一隻面向大眾變到做面向fans既驚

以前capcoin時,操作簡單上手又易,唔知啲小技巧都仲可以玩到;細節而家睇返直頭犀利,機身marking,唔同勢力既異色版,唔太影響操作得黎又可以感覺到果種重量感
重量感就無計
舊世代可以有重量感,因為只係去到UC086年啫
隻game發展到跨作品亂鬥,就無得重量感架啦
同G高達嗰班人打,仲重量感就俾人當沙包咩

其他point我就同意既
我自己感覺seed即使加快左都仲有啲質感,去到gvg真係公仔咁
火車夠大勉強瞄到,唔用橫無得打,靠帽招大爆6個炮台先過到,直既話無時間等拉過黎
試左好多場都係打唔嬴諗住試下打到7階 算了休息
你有冇小紅帽?
試下第一輪飛彈唔打,跳舞避,死左人就re
飛彈完晒向右移就開爆裂,咁可以用盡爆裂時間
有呀 不過可能我技能同裝都太廢了 感覺到自己唔夠力去YouTube跟左人幾個打法試左好耐
你用咩隊員? 用我個方法開爆裂可以多5秒時間比帽打尾塔
黑白兔/jk既話,齊t9裝都清唔晒炮台就冇辦法
櫻花隊既話,櫻花減傷可以cover埋前塔射完,可以開到第2輪爆裂打 應該都唔難
好彩有語音 米卡cv好神 將普通劇情昇華好幾倍 全語音完全唔想skip
Story2個封面好正,可惜驚唔會送希望會有電話版本
我今日都過左,最後死淨小紅帽自己開哂三爆大技轟爆條鯨魚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞