【支那】【I/A】勝利女神:妮姬 (43) 溫泉水滑洗凝脂

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
好似疊10層
個debuff 仲無限時間
想你抽米卡解buff

企業模開隻咁既野
冇米卡冇茄汁縮完激光已經冇乜時間輸出
有都無用,咪頂一隊咁大把
仲有4隊要輸出
經歷過哈蘭輝煌時期就知道佢都係真朝聖者
破圈好似會解debuff喎
關於招募介面的顯示問題
尊敬的指揮官:
我們已於12月15日15:40(UTC+8)進行一次更新,您在重新登錄遊戲後會進行資源下載。更新內容如下:
在部分情況下,從隊員招募中進入珠寶商店、積分商店、妮姬詳細資訊等介面後點擊返回時,招募背景視頻與招募內容不一致的問題已修復。
您在重新進入招募界面時,會默認顯示第一個招募(目前是米卡:雪地夥伴限時招募)。
作為補償,向您發放珠寶*300。
Auto一隊就打完未睇到個機制
聽日開挑戰先慢慢試
玩左3個ac,次次都有破圈都係冇解到,要解到一係解毒角,一係帶復活角返生

佢default先打中間果個,然後一路向後右面打挑釁都冇用,冇解毒角佢會一路積儲夠再一食導彈就即死,狗餅無敵都無用

解毒角得米卡同茄汁2個分得2隊,有曬果2隊會好打好多,其他只有佢射激光時縮,同時要留意cover仲有冇,冇就等累積等即死
即係要回掩體hp 或者解buff
佢導彈都會上debuff,匿cover只不過係延緩左中間果隻香既時間,大概埋尾1m左右都係要死,暫時試到覺得帶多隻復活會好啲

有解角係最好可以直頭無視佢debuff
個即死不屈都頂唔到
暫時未試過疊滿再食導彈唔係即死,狗餅無敵都唔得
想問下usb係唔係除左每日收菜外冇其他方法大量獲得
新手唔介意可以比石收11次
唔該巴打我推主線推到推唔郁先再用石
用月卡箱都可以,初中期會缺但後來唔會缺

第100抽終於中
啲金票同石可以留俾新紅蓮了
自從reload魔方10lv左之後次次打solo raid都reload電池放題
雖然有排先關我事但都想問下如果升滿左多出黎個啲電池係咪得個睇字?
原來又開左共鬥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞