【支那】【I/A】勝利女神:妮姬 (43) 溫泉水滑洗凝脂

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
黑蓮係發射器
黑白jk推圖勁過黑白兔
發射器有咩特點
黑白JK係配小紅帽定咩?
啱啱先齊兩隻未開始升
好似JK要手動? 用開auto過同埋無黑Jk等自選
硬係覺得黑蓮會好似A2咁,扣自己血,加攻擊範圍,加攻速。如果係咁,我唔覺得A2冇出路,我反而覺得好似我呢d 仲推緊圖嘅新手,可以玩麗黑白兔+A2,黑蓮咁推圖,兩隻大範圍RL 輪住炸,應該幾好玩。

有時用神罰+小紅帽過唔到嘅關,差5,6萬戰力左右,我轉用A2+小紅帽就過到,特別係d 多鎖鏈+封技能嘅關卡,又多sniper , 用神罰反而唔太好用。
啲台仔留意埋立繪暗影大人個gap型
真係好撚變態
低調d 到時又改喇
之前小紅活動已經有gap線
咁講又跨左啲

末彈減cd既DORO半週年出
主力輸出手肥阿夏日出
奶媽老師再之後出
而家個制服隊都係半週年之後先完成
而半週年OZ活動嗰時妮姬都唔係地獄game啦
新手應該追神罰定暗紅蓮?
希望有黑兔
出咗等review先知
如果本身有一隻神罰?
個人突擊手動用
我諗佢應該好似a2咁但會cancel左個慣性動作
(閃一下揮刀)
淨係改呢個已經唔錯
夠唔夠其他角做輸出?

常用既係呢 dororo,桑迪/老師,神罰,紅帽,普麗瓦蒂 而加
咁講真,就算脫離左地獄驚新人少入結果都係舊果班先有,強度點樣係圍內既事,外人唔會無緣無故有活動就入坑,除非隻驚ip本身極大名氣,多周邊產物,知名ip聯動先會有新血爆入,最接近吸到人果個活動係電鋸人但果陣仲係地獄營運啲人玩兩野直頭走人,結果骨幹都仲係舊果班黎

新人爆入開始多人入坑都係Nier聯動果時開始,所以舊人先有依個講法其實真心差唔多
Nier果期一直想玩番都忍得住 見到紅蓮有換裝就忍不住番黎玩玩了
有時裝自選就有麗塔
幾時先可以完左個首抽
成日重load game都好慢
咁而家刷好啲定等新pool再刷?
你等多幾日活動開始先刷啦

到時實有曲入夾埋簽到一開波就六七十抽,目標既神罰又自己有池機率上升,仲有唔知乜底勢既黑蓮

而家刷得果30抽刷到眼都花,係冇左活動聖魯有啲可惜姐
呢家得20抽
新手教學同打完2-1
記得當初刷時開到信箱後有7000石左右,未入曲有28抽,而家改左咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞