黑色五毛警報,解決方案提議

140 回覆
8 Like 13 Dislike

樓主,宜家連登仔公投話你係五毛要bam,點睇,請回應

樓主回應未

你肯定個個連登仔都咁理性咁有分析

我信大半嘅有Acc CD rom 都會有理性分析

有理性分析就唔會成幾千正皮支持BAM肥絲啦

笑撚死人咩

都話提議人要比五項理據,肥絲嘅言論非五毛

真係傻定假傻呀,如果有得ban肥絲,唔洗畀理據都大把人支持啦

當比d 警剔肥c 令佢發少d 廢post 囉

同樣扼殺緊人哋言論自由

話左淨係五毛言論

波台班假膠咪死得...
Quora同reddit有得downvote同隱藏多負評既回覆
咪撚攪呢D嘢啦,連登多小學雞又鐘意撞車,好似上次思古井事件咁,當個位絲打有上連登,因為比思古井屈比人bam撚咗,之後思古井露出真面目,絲打被平反,咁到時又叫人返嚟咁撚柒

老老實實我差唔多半年前都好似樓豬咁開POST推掟石,
但係後來都心灰鳥,
的確太多弱智仔,
掟石?不了。

個效果隨時仲衰過膠登

https://lihkg.com/thread/141454/page/1

真心會灰機,但都要有人推架
#45仲要鳩我係咪五毛
反我提議嘅人又唔自己出提議,同班和理非有咩分別?連登繼續咁多五毛,遲L 早洗L 曬腦啦,係中共一貫做法
肥絲一玩膠撐支那就死得
實有人分唔出真心定假膠
到時又有排嘈
等睇連登藍玉案
簡單d 樓主做台主

G持

都話提議人要比五項理據,肥絲嘅言論非五毛

真係傻定假傻呀,如果有得ban肥絲,唔洗畀理據都大把人支持啦

當比d 警剔肥c 令佢發少d 廢post 囉

同樣扼殺緊人哋言論自由

話左淨係五毛言論

波台班假膠咪死得...

佢會無限loop話個機制淨係用黎ban五毛,要畀理據去ban,但永遠都講唔出點樣防止呢個機制成為私怨撚工具

最簡單咪搵連仔 "西"走d 私怨投票post 囉
咪撚攪呢D嘢啦,連登多小學雞又鐘意撞車,好似上次思古井事件咁,當個位絲打有上連登,因為比思古井屈比人bam撚咗,之後思古井露出真面目,絲打被平反,咁到時又叫人返嚟咁撚柒

但係後來都心灰鳥,
的確太多弱智仔,
掟石?不了。

個效果隨時仲衰過膠登

https://lihkg.com/thread/141454/page/1

#45仲要鳩我係咪五毛
反我提議嘅人又唔自己出提議,同班和理非有咩分別?連登繼續咁多五毛,遲L 早洗L 曬腦啦,係中共一貫做法

提咩意呀
係反共就反共㗎啦,點會五毛講兩句會洗腦呀,夠有人日日係連登發表反共言論啦,又唔見D五毛洗哂走去反共
簡單d 樓主做台主

咁L 辛苦嘅工作,蓋ching 你做啦

但係後來都心灰鳥,
的確太多弱智仔,
掟石?不了。

個效果隨時仲衰過膠登

#45仲要鳩我係咪五毛

提咩意呀
係反共就反共㗎啦,點會五毛講兩句會洗腦呀,夠有人日日係連登發表反共言論啦,又唔見D五毛洗哂走去反共

邊個話反共就反共,大L 把香港人一上到內地做野就比人洗腦
簡單d 樓主做台主

咁你咪又一樣話人唔做嘢,你咪又講完出嚟揾人做,樓主你真係夠哂柒,你比人話五毛就係屈,你話人五毛就係道理

但係後來都心灰鳥,
的確太多弱智仔,
掟石?不了。

個效果隨時仲衰過膠登

#45仲要鳩我係咪五毛

提咩意呀

內你老母地,支那就支那啦

樓主,宜家連登仔公投話你係五毛要bam,點睇,請回應

樓主回應未

小貓三四隻,有理據,夠票數先話我係啦

但係後來都心灰鳥,
的確太多弱智仔,
掟石?不了。

個效果隨時仲衰過膠登

#45仲要鳩我係咪五毛

提咩意呀

哦.....捉到樓主係五毛

屌你老母,bam鳩樓主啦

有個咁既機制就變左係排除異己既工具啦

投票選出

舉個例,有左呢個機制之後肥絲大隻呢隻連登過街老鼠一定會被ban,但係唔係代表佢係五毛?唔係囉,只係代表佢被連登主流厭惡
有呢個機制,容乜易變一言堂呀,今日你攞黎ban五毛,聽日用黎ban左膠,後日就ban和理非非
總之唔係連登主流就ban左佢

話明五毛投票機制,肥C 點會係五毛
佢只係想引人注意嘅可憐絲

肥絲係一件大型垃圾,又臭又大件影響討論
簡單d 樓主做台主

咁你咪又一樣話人唔做嘢,你咪又講完出嚟揾人做,樓主你真係夠哂柒,你比人話五毛就係屈,你話人五毛就係道理

有理據話我五毛?
小連登民出個意見清五毛都五毛話係五毛
樓豬應該直接過膠登,玩下佢哋個公投BAM人制度,再諗吓可以點樣改善,總好過你依家喺度齋嗡,憑空想像以為好完善咁。

但係後來都心灰鳥,
的確太多弱智仔,
掟石?不了。

個效果隨時仲衰過膠登

#45仲要鳩我係咪五毛

提咩意呀

9x 後叫慣者 好難改口,呢d 咪洗腦作用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞