黑色五毛警報,解決方案提議

140 回覆
8 Like 13 Dislike
有件叫血緣詛咒,日撚日都係講同一樣野好撚煩,分類為五毛定乜?

你望下五我定義再返黎啦
有件叫血緣詛咒,日撚日都係講同一樣野好撚煩,分類為五毛定乜?

你望下五定義再返黎啦
加個私怨撚filter,例子:9527,危險爺爺,HKVDC 2017

你望下五我定義再返黎啦

你肯定個個連登仔都咁理性咁有分析
我出呢個提議嘅原因係 我信連登仔人數>>五毛
Freedom of speech 唔適用於五毛

五毛係指d 機械式回應,無理無解去支持支那嘅人

當然,係咪提名五毛時,必需提出數項(例如五項)五毛證據供各連登仔審核

這是一個人的基本權利,不可以不能票應該設雙重標準

一邊宣揚民主精神

一邊打壓反對聲音,

和共產黨本質上無分別

五毛有咩資格享有香港嘅言論自由?

所以我第一句已經講,
提出這意見的人 ,一定唔可以掌權
佢一定係獨裁者

香港本身就係獨立體制啦
又想搞掟石

呢d 咪標準五毛式回應,同題目零相關嘅盲撐支那回應

...... 我喺舊登整list嗰陣你死咗去邊

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1roIJh0LigKrsajmboEzRp9Kby5HerlaOHbQc8eV-5ZE

你望下五我定義再返黎啦

我信大半嘅有Acc CD rom 都會有理性分析
又想搞掟石

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1roIJh0LigKrsajmboEzRp9Kby5HerlaOHbQc8eV-5ZE

舊登 早洩唔會回應高登仔訴求,但連仔就會啦

你望下五我定義再返黎啦

有理性分析就唔會成幾千正皮支持BAM肥絲啦

笑撚死人咩

你望下五我定義再返黎啦

淨係人地留句 又想搞掟石 你都覺五毛言論就知幾公允😂
咪撚攪呢D嘢啦,連登多小學雞又鐘意撞車,好似上次思古井事件咁,當個位絲打有上連登,因為比思古井屈比人bam撚咗,之後思古井露出真面目,絲打被平反,咁到時又叫人返嚟咁撚柒
又想搞掟石

食屎啦,PM功能回應訴求未呀?VIP搞咗大半年又去撚咗邊呀?
唯一一點值得讚嘅就係冇聽班連P仔講BAM鳩肥絲

你望下五我定義再返黎啦

有理性分析就唔會成幾千正皮支持BAM肥絲啦

笑撚死人咩

都話提議人要比五項理據,肥絲嘅言論非五毛
又想搞掟石

食屎啦,PM功能回應訴求未呀?VIP搞咗大半年又去撚咗邊呀?

PM 要黎做乜Q, 做厹?而家都有telegram 啦
淨係你開呢個post,我都可以揾位入你分化連登,係唔毛啦

唔洗攪人地,不如而家公投咗你係咪五毛先啦

唔係
On9 po
第一個ban鳩樓主
咪撚攪呢D嘢啦,連登多小學雞又鐘意撞車,好似上次思古井事件咁,當個位絲打有上連登,因為比思古井屈比人bam撚咗,之後思古井露出真面目,絲打被平反,咁到時又叫人返嚟咁撚柒

去者就諗下自嘅點解被棄
返唔返黎佢地自己諗
有個咁既機制就變左係排除異己既工具啦

投票選出

一班小圈子選出,然後ban9人
又想搞掟石

PM 要黎做乜Q, 做厹?而家都有telegram 啦

無pm典食絲打
有個咁既機制就變左係排除異己既工具啦

投票選出

一班小圈子選出黎,然後ban9人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞