黑色五毛警報,解決方案提議

140 回覆
8 Like 13 Dislike
時事台真係越黎越多五毛,
除左block 五毛,出block list, 仲有咩可以做?

連登係以民為本嘅,我就提議連仔出個五毛投票區,一過某個票數,let say 10000票,就即時ban without notice, 大家點睇?
有個咁既機制就變左係排除異己既工具啦

投票選出

投票選出

ON9,前幾年洪非凡係高登都有大量支持者囉
投你老母咩,多人就代表正確咩

無計,真係太多五毛,好似香港咁,如果遲d香港全部支那人,有普選都無用

投票選出

ON9,前幾年洪非凡係高登都有大量支持者囉
投你老母咩,多人就代表正確咩

洪非凡真係經典代表人物
又想搞掟石
我出呢個提議嘅原因係 我信連登仔人數>>五毛
Freedom of speech 唔適用於五毛

五毛係指d 機械式回應,無理無解去支持支那嘅人

當然,係咪提名五毛時,必需提出數項(例如五項)五毛證據供各連登仔審核
又想搞掟石

呢d 咪標準五毛式回應,同題目零相關嘅盲撐支那回應

投票選出

舉個例,有左呢個機制之後肥絲大隻呢隻連登過街老鼠一定會被ban,但係唔係代表佢係五毛?唔係囉,只係代表佢被連登主流厭惡
有呢個機制,容乜易變一言堂呀,今日你攞黎ban五毛,聽日用黎ban左膠,後日就ban和理非非
總之唔係連登主流就ban左佢

話明五毛投票機制,肥C 點會係五毛
佢只係想引人注意嘅可憐絲
仲有,我想問你點分真心愛支那同五毛既分別?定唔理佢係唔係五毛總之佢會撐支那就ban

話左以民為本,連登仔黎分
請唔好忽略投票機制
仲有,我想問你點分真心愛支那同五毛既分別?定唔理佢係唔係五毛總之佢會撐支那就ban

請唔好忽略投票機制

咁你點樣可以防止私怨撚借機打壓仇人
我出呢個提議嘅原因係 我信連登仔人數>>五毛
Freedom of speech 唔適用於五毛

五毛係指d 機械式回應,無理無解去支持支那嘅人

當然,係咪提名五毛時,必需提出數項(例如五項)五毛證據供各連登仔審核

這是一個人的基本權利,不可以不能票應該設雙重標準

一邊宣揚民主精神

一邊打壓反對聲音,

和共產黨本質上無分別

五毛有咩資格享有香港嘅言論自由?
有件叫血緣詛咒,日撚日都係講同一樣野好撚煩,分類為五毛定乜?

請唔好忽略投票機制

都話我信 真。連登仔>>5毛/私怨L

請唔好忽略投票機制

寧枉毋縱

牙蓋,又25到時你班波台手足比人bam鳩哂就好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞