黑色五毛警報,解決方案提議

140 回覆
8 Like 13 Dislike
咪撚攪呢D嘢啦,連登多小學雞又鐘意撞車,好似上次思古井事件咁,當個位絲打有上連登,因為比思古井屈比人bam撚咗,之後思古井露出真面目,絲打被平反,咁到時又叫人返嚟咁撚柒

去者就諗下自點解被棄
返唔返黎佢地自己諗
有個咁既機制就變左係排除異己既工具啦

投票選出

一班小圈子選出黎,然後ban9人

少圈子要一萬票
咪撚攪呢D嘢啦,連登多小學雞又鐘意撞車,好似上次思古井事件咁,當個位絲打有上連登,因為比思古井屈比人bam撚咗,之後思古井露出真面目,絲打被平反,咁到時又叫人返嚟咁撚柒

老老實實我差唔多半年前都好似樓豬咁開POST推掟石,
但係後來都心灰鳥,
的確太多弱智仔,
掟石?不了。

個效果隨時仲衰過膠登

https://lihkg.com/thread/141454/page/1
開始懷疑樓主係牙joe打手 咁撚on9都講得出

牙蓋又撚狗

呢d 咪標準五毛式回應,同題目零相關嘅盲撐支那回應

...... 我喺舊登整list嗰陣你死咗去邊

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1roIJh0LigKrsajmboEzRp9Kby5HerlaOHbQc8eV-5ZE

舊登 早洩唔會回應高登仔訴求,但連仔就會啦

食屎啦,PM功能回應訴求未呀?VIP搞咗大半年又去撚咗邊呀?
唯一一點值得讚嘅就係冇聽班連P仔講BAM鳩肥絲

PM 要黎做乜Q, 做厹?而家都有telegram 啦

無pm典食絲打

都話有telegram, 連仔到時開pm 功能又無人用,咪浪費流量同設計
又想搞掟石

呢d 咪標準五毛式回應,同題目零相關嘅盲撐支那回應

...... 我喺舊登整list嗰陣你死咗去邊

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1roIJh0LigKrsajmboEzRp9Kby5HerlaOHbQc8eV-5ZE

舊登 早洩唔會回應高登仔訴求,但連仔就會啦

食屎啦,PM功能回應訴求未呀?VIP搞咗大半年又去撚咗邊呀?
唯一一點值得讚嘅就係冇聽班連P仔講BAM鳩肥絲

PM 要黎做乜Q, 做厹?而家都有telegram 啦

PM對你嚟講只係可以用嚟溝女?
交易買賣PM好有用

而且呢啲功能(包括VIP)連囝係一早承諾過會搞,
咁你話佢會回應訴求吖嘛,
至今回應咗未?
開始懷疑樓主係牙joe打手 咁撚on9都講得出

牙蓋又撚狗

你老尾就牙joe 打手,純粹見咁多五毛狗想比d 有建設性d 嘅提議
原來係連衛兵 唔怪得🤣🤣🤣

老老實實我差唔多半年前都好似樓豬咁開POST推掟石,
但係後來都心灰鳥,
的確太多弱智仔,
掟石?不了。

個效果隨時仲衰過膠登

https://lihkg.com/thread/141454/page/1

原來係咁,錯怪巴打了
但今次係主攻五毛,因為 香港人係絕對有言論自由
有個咁既機制就變左係排除異己既工具啦

投票選出

一班小圈子選出黎,然後ban9人

少圈子要一萬票

咪撚on9,個一萬人係七百萬下只係小部分。
咁完全唔係屬於全港嘅民主
五毛軍主面進場
有件叫血緣詛咒,日撚日都係講同一樣野好撚煩,分類為五毛定乜?

你望下五我定義再返黎啦

你肯定個個連登仔都咁理性咁有分析

我信大半嘅有Acc CD rom 都會有理性分析

有理性分析就唔會成幾千正皮支持BAM肥絲啦

笑撚死人咩

都話提議人要比五項理據,肥絲嘅言論非五毛

真係傻定假傻呀,如果有得ban肥絲,唔洗畀理據都大把人支持啦

當比d 警剔肥c 令佢發少d 廢post 囉
唔一定要係五毛,而係好多人覺得好煩好討厭既會員
有件叫血緣詛咒,日撚日都係講同一樣野好撚煩,分類為五毛定乜?

你望下五我定義再返黎啦

笑撚死人咩

真係傻定假傻呀,如果有得ban肥絲,唔洗畀理據都大把人支持啦

同樣扼殺緊人哋言論自由
唔一定要係五毛,而係好多人覺得好煩好討厭既會員

咪扯開話題啦
非五毛但令人煩嘅連登仔有權出post

你望下五我定義再返黎啦

笑撚死人咩

原來樓主都係想排除異己
一言堂論壇

笑撚死人咩

同樣扼殺緊人哋言論自由

話左淨係五毛言論

樓主,宜家連登仔公投話你係五毛要bam,點睇,請回應

對私怨撚嚟講,為咗可以BAM自己唔鍾意嘅人,理據呢家嘢好小兒科,點都作到幾個出嚟,而且望落仲會覺得幾合理,到時就好難拆得掂。

樓豬望多幾個要求BAM肥絲嘅POST先...

你就明你想推行嘅嘢根本冇乜可能..

笑撚死人咩

此post已完
簡單D講你承認左呢個機制係會畀私怨撚用黎排除異己

我個人就唔會想bam 肥c
佢都係想人學好正字者

樓主,宜家連登仔公投話你係五毛要bam,點睇,請回應

Ban ban
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞