[仁仁之寶威武覺醒] 十二月十三日谷草九場賽日討論區

913 回覆
1 Like 7 Dislike
牠是莫雷拉

呢場點都無得贏
直頭心神恍惚咁款
我覺得呢場馬 佢純粹出閘想順走 賽前疑似無咩諗法
點知太慢 無辦法
琴日135咁樣穿出嚟贏 幾撚勁下
其實幾鍾意伍仔呢啲作風
傳統派一定慢慢贏上去 又撚驚G3跑得近 加好多分
無咗幾場頭馬

隻馬係有料直接上去鬥啦 仲係下面磨咩
教堂老鼠
讀過書 出過去浸 跟過幾個香港一流嘅練
諗啲嘢同傳統紅褲子出身嗰班係唔同啲
蔡 蘇 呂 三個都有料

呂健威反而係咪調返轉要多謝佢
伍仔幫佢搞返掂曬成個倉
想贏g1一係形勢好造就 一係要再進步

但係花旗仔早熟早殘
咁呂健威都證明到 伍鵬志自立門戶佢都keep到成績仲可以向上升
萬事起頭難
董事盃啦
到時真係無籍口

其實打吡嗰場鬥輸 我都已經嘆咗口大氣
【沈集成:浪漫勇士始終是我第二最愛!】

沈集成表示,雖然「浪漫勇士」成就很高,表現非常出色,但在自己的心目中,最重要最喜歡的一匹馬還是「小橋流水」,因為在自己的人生最低潮、最落難的時候,馬主高先生將「小橋流水」交給他訓練,而「小橋流水」也扶了他一把,做人要心存感恩之心,「小橋流水」就像大哥一樣,而「浪漫勇士」就是弟弟,總之就無分彼此。
錶之銀河贏極都仲有三倍都幾神奇
田雞
周三(12.13)谷草告別戰,未能獲得任何座騎
輸咗好多錢比嘉里 冇仇報
禮拜三買晒兩個騎師
小何 麥狗
大數據 H230 56 +6
浪漫勇士 E486 132 +2
神虎龍駒 H164 90 +6
金鑽貴人 G180 132 +1
華麗再勝 J008 62 +10
金鎗六十 C238 133 +2
常拼常勇 E306 76 +10
潮州精神 H175 78 +5
錶之銀河 H399 86 +10

幸運有您 E356 98 +5
直線力山 G435 117 +5
遨遊氣泡 E436 113 +5
金鎗六十 C238 133 +2
八歲先到職業生涯最高分
常拼常勇咁就小咗w
肥又強陣
榮闖大道
因為浪勇贏左盧森堡所以推高埋金鎗?
手機錶霸希望無人吹捧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞