[仁仁之寶威武覺醒] 十二月十三日谷草九場賽日討論區

913 回覆
1 Like 7 Dislike
偷到場G1夠哂啦
成日覺佢呢啲跟得前既馬 跑法好著數
睇埋董事盃就confirmed
暫時睇都係普通級際馬
琴日個地唔就佢 話就話蘇銘綸
自從打茅波單野 佢騎馬都唔見係得心應手

等下次布文騎再睇真啲
等告狗個倉回復正常再睇啦
我正頭覺天時地利幫曬
何妖純粹真係好熟隻馬 知咩發力點
直路搖兩下 我諗鞍上人都知有
上場擺明要去同享咪do something 過埋徒弟一棟
根本上董事盃最怕呢啲回馬槍
有冇人會買金鎗隻手錶

買嚟收藏當紀念
你係咪會買晒五款我諗緊買邊隻
個人比較喜歡1同5
1同4
幾錢
潘頓似拉住比佢埋嚟
成個倉11月中就開始隻隻都冇游水
有D好開既鐵馬突然無哂
係有D野架啦
我都諗咗好耐呢啲問題
頓一出閘 左望右望 唔知佢搵緊咩
之後金鎗殺埋嚟 佢都無諗啲咩 咪好安然二疊跟邀遊
講真 邀遊氣泡個位先係佢要拎
佢個位比預期留後咗
當然馬級數唔夠都係事實
888 又幾抵屌
我見潘頓出閘後拜神都好一段時間,不過潘之前都幫美麗系贏唔少大賽。
都冇跑錯既
正常預都係預遨遊會擺到前,跟住佢唔係錯
預唔到既係 遨遊換左人跑settle得好,前面又cum多左浸馬上去
跟住第3段轉彎果段前領馬dup慢埋 成個形勢就被動哂
嬴際遇 前面扯快晒俾佢埋3疊有cover
12/10 馬PO精選

第一組

R1 福國寶(戒唔賭)輸
R2 寶安威(大腸)輸
R3 宜春火力 (小廢青) 輸
R4 錶之五知(嘉殷點睇)輸
R5 福逸 (卻會敗了給時間) P$17.5
R6 非惟僥倖(軼軼去偷歡)第四
R7 安遇 (poom) 輸
R8 知足常樂 (良少) 輸
R9 愛馬善 (Machico) 輸
R10 神虎龍駒(戰羊)W$67.5 P$20

第二組

R1 風雲武士(賴人莫雅)P$21.5
R2 光年八十(周俊樂)P$28
R3 潮州精神 (Messi_Lingard7) W$174 P$40.5
R4 吉典娜 (田泰安兪真) 第四
R5 教化寓言 (習大大你好) 輸
R6 發財秘笈(夏冬相)輸
R7 美麗同享 (逝) 輸
R8 利森名園 (墨) 輸
R9 瑰麗人生 (俊歡騰) 輸
R10 驕陽明駒 (比寧咸豬手) P$14.5

第三組

R1 幸運星球 (何洛瑤老公) P$24
R2 縱橫大進(華可可)輸
R3 巴閉哥 (黃獅虎) 退出
R6 三江飛輪(尹普美)輸
R7 金鎗六十(天魁星)W$23.5 P$13.5
R8 先見 (よだゆうき) 輸
R9 錶之銀河 (恭敬不如藏拙) W$31 P$14
我哋馬迷啲際遇呢
拗頸咪坎坷
錶之銀河直上G3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞