如果北上飲飲食食冇問題,咁為左賺錢而奶共嘅人有咩問題?

158 回覆
107 Like 19 Dislike
依家係講緊抗爭果陣出晒po,依家去支那飲飲食食果班撚樣。
係特指某一部份人,唔係講緊全香港人呀數據撚。

facebook大撚把啦係咪當睇唔到。
邊個話飲飲食食冇問題?
你睇下上面
你有evidence?
你做咗幾多份問題,幾多個訪問,幾多數據呀?
重複又重複,睇返上面啦盲鳩!
FB?關我L事咩,成10年無開,得你d 廢老先用喳!
我圈子見識嘅成日去日本,台灣,留港就行山,玩boradgame。
點解一定要過河?!

如果你話大陸人要返大陸,我會話『好行,唔送!大灣區啱你,長住唔好返啦。』
字大只係放大左你既柒。
咪講緊依家係特指緊某一部份人。
果部份人多又好,少又好,都係講緊果部份人係班仆街。
冇人同你講果班人係多定係少。

你屌你全家唔需要知道你全家係人多定人少,只要係你家人,我都屌緊。
明未呀柒頭。
成個post已經見到成班真五毛,開post攪事,講啲矛盾嘢,咩抗爭過就唔北上得,留港唔食得中資嘢,成班牛鬼蛇神出晒嚟。

我問咗3-4次,究竟北上消費有咩問題?2023仲講抗爭?24年都嚟啦,望下區選,仲講?

哩班人絕對有問題,就算北上食死咗都唔關你事,而且唔可以放鬆?

仲有條撚屌影咗張相加個名,想話畀人知人在外國,但唔代表佢係咪移民,好撚大可能只係去玩或探親,唔係嘅話無咩可能有時間關注香港,人都移咗民,唔撚係香港人,咁撚多事。

你要討論香港,帶領香港就返香港,唔好係連登開post鳩up,成班人唔係討論。問佢問題就無句回覆,只係一味情緒勒索,問要題重心就回一句大陸狗。

可以block柒成班on9仔,真係多謝晒

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞