周庭:不少香港人會北上娛樂消費 而我卻是被迫到中國大陸以換取出境讀書的機會 只讓我感到非常諷刺

476 回覆
1481 Like 28 Dislike
你叫自願做韮菜養活領導
你生活有咩野同大陸完全無關?
你除晒身上d衫
唔好飲水唔好食飯先

2024都黎緊
仲幻想用呢d手法做抗爭
慳番啖氣啦
香港無架喇
分析下
上去做文宣同用錢感化敵人,毋忘初心
收皮啦我哋連登仔七八成都返大陸啦
咪當去旅行囉
大家中國人去中國地方咁都唔撚比痴線
其實呢啲唔係一開始應該就有嘅覺悟黎架啦咩
會員編號:38540
會員名稱:Tsohg

【犬隻】
事蹟:話「無人理架啦 2023都黎緊 繼續吃喝玩樂自己開心咪算」
詳情:https://lih.kg/joNPQT

天朝犬隻List(530人) 提供

-------------
天朝犬隻List(530人)
https://lihkg.com/thread/3272405

-------------
Libel】LIHKG 會員標籤插件
https://linktr.ee/libel.lihkg

香港人洗乜檢討
又唔係個個都政治犯
學連登仔思維
唔好留港消費交智商稅
你果然係弱智,block 得!
你講得無錯,我以前住嗰區水質的確有問題,轉飲樽裝水好多年啦
你重幻想自己係世界工廠呀,依加好多衫都係泰國,越南等等好多唔同地方
又如何
而家咪要敗走
走左=贏左
周庭屋企人有冇過埋加拿大先
留係香港實比國安搞
自由既奴隸
即係要全香港人都陪你飲支裝水?

唔好呃自己啦
現實生活係香港就係同大陸分割唔到
去邊度玩同支唔支持香港有咩關係?

道德綁架其他人實係好爽
打幾隻字就搞掂
你現實係咪真係做到?
我就唔信了
大把藍屍
中國人去中國算唔算旅行呢
身邊好多朋友都係咁

講真鄉下係大陸果邊要過年探親做生意果啲真係由佢
但個個星期返去玩又打卡果啲真係逐件mute story unfollowed
依家兜口見到呢啲人 要問一問 平時過關見唔見到周庭呀

已封鎖會員 - 每天做運動
留港還留港,你班港豬留低奶共奶支那人投晒降仲叫留守
咁民建聯都叫留守啦
真呀 啲嘢朝令夕改
有腦嘅都知要點做啦

又唔洗block嘅 我又唔係共產黨
佢地嘅自由黎嘅 我相信我自己嘅做法就夠
起碼唔會比呢啲人影響到先 都已經放棄去改變人
呢個post可以捉哂d 五毛同PR
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞