周庭:不少香港人會北上娛樂消費 而我卻是被迫到中國大陸以換取出境讀書的機會 只讓我感到非常諷刺

476 回覆
1481 Like 28 Dislike
所以以後香港變成點都好, 回應呢班黃屍既人既慘狀只需要一句話:
千萬不要對這個地方的人們抱有太高的同情 他們自身所承受的屈辱和苦難 多是他們應得的

自己番工做黎生,放棄手joke 移民,運動失敗係佢哋應得的
你就抵死,死黃屍
唉 唔開心
唔好唔唔開心啦,
唔開心睇下19年果啲笑話就會開心番,

咩煲底見,今生只嫁前線巴,核爆都唔割..........

真係好撚好笑
先唔好計支那一樣嘅野平一半

就當你比一樣嘅錢支港政府賺,支那維穩費起碼隔多幾層先會漏到落香港國安,香港政府賺到嘅就100%比哂落國安處

識唔識計數呀連燈仔
去支那果班人本身係支那蝗或者藍佔多,
如果本身係黃而去支那,根本係背叛 2019 既手足
關你撚事咩 你老母扑嘢時候成條死屍咁

班傻閪一事無成,佢要証明自己有做野,block你block你成個弱智仔咁!
因為佢地用理講唔贏,只有小學雞咁:唔同你玩
是但 今晚之鋒就比柳記叫醒屙夜尿 你繼續讚周庭啦
得罪講句 留港撚都唔好得去邊
遲早有一日要頂唔住上面玩
零興趣
真係好叉煩 廿幾年前又唔見啲妓者日日影住班雞蟲去羅湖東莞揼骨唱k
而家日日帶風向寫埋啲無聊嘢 乜鳩喺大陸行商場行超市食飯都講一餐戇撚鳩
仲講運動失敗係所有人唔all in
主要問題係無自己武力 無外國實際支援
一味all talk no action 最後都只係開lifeboat
但你唔會期望到 外國軍事支援
始終係中國地方
無對等武力 唔計賣港賊 就算有幾多黃都無用
都係被3萬同老解鎮壓

最終目的 就只可以攬炒中共 唔再溫水煮蛙
同時中國戰狼 被世界孤立
呢個已經係香港2019最大的achievement

移民 定 留港 都唔會幫到手足
你去救 實會上到報 我都仲未見到
反而少一個人係香港 就多一個人係外國
有投票權 要表態 就會多一把聲音
要全部人留港 只係魚蛋理論 要一齊仆街
無軍火下 打條撚咩
係撚
周庭keyword,又係時係欣賞5毛群魔亂舞
見到伯母個死樣仲好笑啦臭閪蚑那賤蛆
一個香港人,要離開香港先有言論自由
其實幾廿年前柴玲已經講過。
果時運動高潮佢都會咁講嘢,肯定見到好多中國人果啲濕鳩嘢先頂唔順。

而家只係歷史重演。
所以我一早都話香港beyond saving. 醫返都嘥藥費。
一隻手掌拍唔響。係個撚屌政府加埋濕鳩市民咁樣加埋一齊先可以攪到個場咁。

為左呢啲畜生犧牲自己人生,完全唔值。多謝無句仲笑鳩你蠢。呢啲咁嘅賤種由佢上去食元素表俾共產黨屌屎忽算撚數啦。
其實同啪針合理化有異曲同工之妙。
又係跪左之後開始搵借口支持自己。
咩歪理都搬哂出嚟正當化自己行為。
同啫住英國一樣之嘛。
屌你老母香港仲係殖民地果陣都無咁關心英國啦。成班賤種唔係收order 鳩寫我真係唔撚信囉
On9 仔睇多d歷史書 當年波蘭比nazi German 佔領果陣都係流亡左一班人去英國訓練

而家香港已經唔可能再有任何政治權利,一係順民,一係移民
檢討下仲有邊度平啲抵玩啲?同佢哋講嘢氣都晒
你將啲港豬字眼

轉晒做黃絲學生暴徒

你篇文一樣講得通
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞