【小說音樂化】YOASOBI 討論區 (30) 23/24 Asia Tour | 2024 ZEPP TOUR

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
其實 17 係年頭已經出左
但當時係夾 7-11 定 lawson 既優先聽 campaign 黎
所以聽眾唔係好多
到 launch 出大街果陣冇耐就 idol
咁冇人知 idol 會癲能到咁
17 確實完全被蓋過去
idol個勢真係好撚癲
因為idol而識yoasobi既人肯定多過因為夜驅/群青而識
要攞番5000蚊
同埋都驚炒聆聽MA
我身邊識既人都係因為IDOL先係咁
本身唱IDOL COVER既人又多
得呢首歌可以去韓國表現就知
Ikura啲愉快動物餅會唔會攞去台灣食
佢標榜係用Iphone 15Pro Max拍
講真畫質都幾麻麻
呢樣唔計

佢咁拍完全感受唔到現場嘅氣紛
又打唔到call,又玩唔到手機燈海

點都好,真係辛苦晒佢
因為我推的孩子夠紅
相輔相承啦
巨人都好紅
鋼鍊都好紅
咒術都好紅
大把動漫都好紅
紅過我推既動漫亦多的是
我就係甩開個麵餅放響其他碗焗
你哋留埋個兜咁癲 我淨係留咗個蓋
我15ProMax 影出黎啲相好靚喎
可能位置問題
https://www.facebook.com/share/p/vmRiREpoNsF7qHwa/?mibextid=WC7FNe

雖然Ayase叫大家hands up,但有些觀眾不捨得放低電話拍片,後排觀眾要「攝位」閃避電話牆和身高差才能見到Yoasobi。

係咪有師兄做緊娛壹
我指佢拍片
講影相其實呢幾年各牌子嘅旗艦手機都接近
idol真係好屈 完全另一個style
n5要5000蚊咁多?
本身我係hkuspace 報左個course
JPT要合格先攞到8成學費
果度都差唔多5000
i see
加油
n5好易的
文法同讀解有信心攞爆哂
同考平安咭差唔多
係驚listening攞唔到3成
listening一炒,你果2part爆哂分都冇用
係聽唔到就聽唔到
好想再吹奏 idol
我覺得第一段個 arrangement 好正
一開波就 ikura rap 一段好醒晨
然後馬上就聚到氣勢
仲要令人人都即刻合唱「天才的偶像 sama」
易讀易記易上口
好能有氣氛
一野就可以炒興個場
都未講之後副歌應援果D
仲有最後一句「我愛你」簡直完美
基本上有睇開動漫 裸考都過到
一日毒撚成世都係毒撚
n5唔會啦
我嗰時睇開動漫直上n3都得
n5差唔多讀埋答案比你
因為有乙骨憂太amv cover夜に駆ける
先識yoasobi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞