【小說音樂化】YOASOBI 討論區 (30) 23/24 Asia Tour | 2024 ZEPP TOUR

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
板橋530個場
絕對係復活之後最好睇之一
個訪問咪寫咗
#YOASOBI 昨日在 #簡單生活節 上的演出引來廣大迴響,他們今天也特別接受台灣媒體訪問

其他 Media 有啲都寫住訪問係今日做
YOASOBI昨晚站上簡單生活節的舞台,也是他們首度在台開唱,對此ikura表示:「感受到台灣粉絲的熱情!大家還一起合唱,這讓我不禁覺得原來我們的歌曲也傳來台灣了。平常我都會戴耳機,但大家的喊聲大到穿透耳機,聽到大家的尖叫聲、歡笑聲,非常幸福。」
carousell見到人代購韓場goods都唔太貴
頂 我係眼殘 自膠
Daiso個隻單色黎
你要買晒要嘅色 再孭晒上身
百幾二百買枝King Blade好過
https://www.youtube.com/watch?v=01x2NNFGtl8
YOASOBI / Biri-Biri (English Version) Official Music Video
佢真係示範到咩係同一首歌但兩種體驗
日文同英文味道好唔同
Biri biri 越聽越正
同最初idol 一樣
https://youtu.be/DtaJXSw3zVk?si=0EsHB7UH4yc2SDm7

台灣前排好似女多啲
呢段片大合唱女聲
16萬搶二千即係1.25%嘅戇尻機率呀

求吓你哋公司開大場啦
第9都係同一首歌
唔知係咪錯覺 覺得台灣啲音響好過香港CLOCKENFLAP
唔係錯覺 根本台灣搞戶外音樂節都好有經驗
香港都搞左幾次仲係屎咁
個日個bass重到震撚死我
再睇返台灣段片真係覺得真係享受黎
基本上前排拍片啲聲全部都唔要得
只係聽到Boom Boom Boom

所以YT堆片,後啲拍嗰班啲聲係靚好多
二姑奶仲未post台灣相
睇黎香港個印象比佢地太深刻
我都影左幾段仔 企中間影 無boom boom聲 睇返replay仲好靚
有幾前先?
我前8正中

如果最前都有機會避到堆低音炮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞