【小說音樂化】YOASOBI 討論區 (30) 23/24 Asia Tour | 2024 ZEPP TOUR

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
睇返playback 群青觀眾個part會唔會太癲
想知有冇人係stage 影番觀眾個邊
你睇邊個 playback? 一直好想睇返自動全場大合唱。
可惜無官方錄影,否則仲震撼
鄙視鏟鏈永遠都存在

理得人咁多
Bilibili search yoasobi香港已經一大堆【YOASOBI 20231201香港Clockenflap鸡飞全程饭拍Ikura focus-哔哩哔哩】 https://b23.tv/8ScBibh
Zepp有冇抽中左
會員先行都落選埋
除左個日企前排個咩香港fans club會長既ig fans page之外仲有無其他我剩係想j下ikura 唔想成日見到幾廿個story都係廢文又小編
我果日見有大會攬 staff 牌拍片
唔知係咪真大會
但落晒腳
係咪live落大mon到個啲camman嚟?
唔岩feel係一個問題

另外,我唔知係現場音響問題定我自己唔慣
惘聞果時的bass重到下下打心口,勁唔舒服
Idles的人聲收音差到傻,唱咩都唔係句句聽到,好難投入

講真,yoasobi頭幾首的人聲都好差下,下次真係開專場吧
Youtube大把
係公司樓下見到有絲著淺色hoodie
懷疑同一棟building返工
上次見佢著橙色logo tee
好易撞衫了
音響問題 bass太重 差啲嘔
想問你哋king blade邊度買?
網購定去到日本都買到?
日馬
Idol唔係不嬲都最尾壓軸先唱架咩
唔係
唔同 angle
去到日本都買到,記憶中 Yodobashi 嗰種大型電器舖或者 Animate 都有
即係好多跟風撚睇
未睇clockenflap以為香港都會咁
唔該哂
個 bass 重過同一set 喇叭係會展,set 得重手左
我唔介意佢唔唱 Idol,雖然肯定無可能
台灣可能好多因為我推的孩子先有坑 gwa
其實台灣睇落真係好樣衰
前排一半人無反應
有8成人長期都係渣住手機影俾我返去睇人cam算

本身預香港係咁 不過好多fans支撐場面
希望佢哋下次諗吓香港開show
香港咪一鳩樣成班人揸機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞