[無聊做樹窿] 你最近煩緊乜?(39)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike

朝代更替啫
歷史成日都有架啦

菇菇真係好易躁

拿我唔係燥呀
我係爛口咋
笑住咁講dllm唔代表我燥呀

明既
爛口既女仔其實唔錯呀,有時講下好有親切感
不過唔好好似我po出黎個女仔咁爛口又亂屌人

我無追po呀⋯
邊個女仔亂屌人!

開個圖片模式咪知
我乜柒都冇做比人一論嘴咁屌

仲要佢搵我傾先,條女極度港女脾氣臭過狗

終於睇到
block左佢喇
唔洗煩
傻鳩黎

佢扑左我
你話係咪好撚打橫黎,我咩都冇做反而變左好似搞鳩佢嗰個咁,所以真係好撚憎人扮受害者

拿我唔係燥呀
我係爛口咋
笑住咁講dllm唔代表我燥呀

明既

我無追po呀⋯
邊個女仔亂屌人!

開個圖片模式咪知

終於睇到
block左佢喇
唔洗煩
傻鳩黎

佢扑左我
你話係咪好撚打橫黎,我咩都冇做反而變左好似搞鳩佢嗰個咁,所以真係好撚憎人扮受害者

痴線 我笑左
佢反正都block左你 你都可以照樣block佢
如果有一日佢解封發現你block左佢
應該都幾好笑
屌無書讀

會唔會讀asso hd果啲?

我夠分入sf nursing 老母話貴唔俾讀。已經有conditional offer 我交就入硬,另外jupas 就派19 hd 同我同分既人就有degree。我諗住retake入有資助nursing。啱啱 隔離post 睇完,後年開始nursing 統一資助額,即係第一年全額之後有資助

Retake嘅要俾心機
下年啲分似會升番
依家決定左再諗就冇意義架喇
向番前望先啦

有個提議俾你
養和有nursing HD讀
免費仲有津貼的 不過要由en讀起
可以去了解下

東華都有rn degree讀
可以去試下

我夠分入sf nursing 老母話貴唔俾讀。已經有conditional offer 我交就入硬,另外jupas 就派19 hd 同我同分既人就有degree。我諗住retake入有資助nursing。啱啱 隔離post 睇完,後年開始nursing 統一資助額,即係第一年全額之後有資助

Retake嘅要俾心機
下年啲分似會升番
向番前望先啦

有個提議俾你
可以去了解下

可以去試下

東華就係因為開頭係自資唔俾報依家轉資助正!咩都過曬無得報ocamp都玩邊有得報

養和果個諗唔諗?

明既

我無追po呀⋯
邊個女仔亂屌人!

開個圖片模式咪知

終於睇到
block左佢喇
唔洗煩
傻鳩黎

佢扑左我

痴線 我笑左
應該都幾好笑

其實我唔鍾意扑人,因為扑左都仲見到已封鎖的人
我從來唔會不讀不回扑人嗰啲,佢令到我咁做佢真係好犀利
我冇扑佢只係del左對話,同埋我本身就冇save落聯絡人到,佢再搵我我都唔知乜水

Retake嘅要俾心機
下年啲分似會升番
向番前望先啦

有個提議俾你
可以去了解下

可以去試下

東華就係因為開頭係自資唔俾報依家轉資助正!咩都過曬無得報ocamp都玩邊有得報

養和果個諗唔諗?

好似人都收咗

咁你呢年要努力啲喇
加油啦

可以去試下

養和果個諗唔諗?

好似人都收咗

咁你呢年要努力啲喇
加油啦

生錯屋企。屋企又唔係有錢又唔係拎老綜。扲老綜咪可以grant grant grant

唔使拎老綜都可以grant
今年仲要批左3萬銀
不過諗黎冇意思架喇
努力準備下年啦

我無追po呀⋯
邊個女仔亂屌人!

開個圖片模式咪知

終於睇到
block左佢喇
唔洗煩
傻鳩黎

佢扑左我

痴線 我笑左
應該都幾好笑

我冇扑佢只係del左對話,同埋我本身就冇save落聯絡人到,佢再搵我我都唔知乜水

我最多都係不讀不回
好少block人
比我block果d人一係死厹一係痴線

開個圖片模式咪知

終於睇到
block左佢喇
唔洗煩
傻鳩黎

佢扑左我

痴線 我笑左
應該都幾好笑

我最多都係不讀不回
好少block人
比我block果d人一係死厹一係痴線

不讀不回已經係好乞人憎先會咁做,我平時秒回
扑得既話代表佢真係衰撚到貼地

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞